Overnachtingen in Scandinaviƫ

Tijdens je reis door Noorwegen, Zweden en Finland overnacht je in hotels van goede kwaliteit.  We gaan uit van centraal gelegen middenklasse hotels en hotels met een mooie ligging in de natuur in de buurt van bezienswaardigheden. 

Welk hotel past bij jou?

Tijdens je reis door Noorwegen, Zweden en Finland overnacht je in hotels van goede kwaliteit. We gaan uit van centraal gelegen middenklasse hotels en hotels met een mooie ligging in de natuur in de buurt van bezienswaardigheden. Je verblijft op basis van logies en ontbijt en je kamer beschikt altijd over eigen douche en toilet.  

In de steden overnacht je in het algemeen in wat grotere hotels, daarbuiten proberen we kleinschalige en sfeervolle hotels voor je te vinden maar ook historische juweeltjes, overnachten in een glazen iglo of een traditionele Noorse rorbu (vissershut) behoren tot de mogelijkheden. In de Bohuslän archipel in Zweden hebben we een heerlijk drijvend hotel voor je geselecteerd. Sommige hotels beschikken over een zwembad. Op meer winterse locaties zijn er weinig of geen hotels met zwembad te vinden.