Excursies in Sri Lanka

Sri Lanka is een excursie-land bij uitstek. Ga bijvoorbeeld mee op safari door de wildparken van Yala, Minneriya, Udawalawe & Wilpattu. Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen.

Welke excursie past bij jou?

Bij alle rondreizen vermelden wij welke excursies mogelijk zijn. In een aantal bouwstenen en rondreizen zijn de excursies inclusief. Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag!

Samen met onze lokale agent streven wij ernaar om duurzame excursies aan te bieden. YourWay2GO biedt daarom geen dieronvriendelijke excursies aan.

SriLanka is een excursie-land bij uitstek. Ga mee op safari door de wildparken van Yala, Minneriya, Udawalawe & Wilpattu. Maak een trekking door het regenwoud bij Sinharaja of beleef het Nederlandse verleden tijdens een boottocht door de Dutch Canals bij Negombo. Beklim de Sigiriya leeuwenrots, ga fietsen tussen de aloude ruïnes van Polonnaruwa en bewonder de murales en boeddhabeelden van de Dambulla grotten. Raften, hiken, snorkelen en walvissen en dolfijnen spotten, het is allemaal mogelijk. Er is zoveel te doen en te beleven, bijna teveel om op te noemen. Kijk snel bij onze rondreizen en kies de excursies die bij jou passen.