Vliegtickets naar Thailand

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen kunnen wij ook de internationale vliegtickets voor je regelen. Wel zo gemakkelijk om je hele reis bij YourWay2GO onder te brengen. In geval van vluchtwijzigingen en/of vertragingen kunnen wij je beter assisteren dan wanneer je de vlucht zelf regelt. Wij zorgen ervoor dat je vlucht goed aansluit op jouw reis!

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen of rondreizen boeken.

Wil je de vlucht via ons boeken, geef dit dan aan bij het samenstellen van je reis op maat en wij zoeken een bijpassende vlucht en kijken of er nog speciale aanbiedingen zijn.

Hoe kom je er?

Bangkok

Er zijn veel mogelijkheden om naar Bangkok te vliegen.

Je kunt rechtstreeks op Bangkok vliegen met KLM en Eva Air. De vluchtduur is dan ongeveer 11 uur.

Qatar Airways vliegt via Doha. Emirates maakt een stop in Dubai en Etihad Airways vliegt naar Bangkok met een stop in Abu Dhabi.

Ook Turkish Airlines vliegt naar Bangkok, via Istanbul.


Phuket

Er zijn ook vluchten vanuit diverse landen naar Phuket, zonder dat je hoeft over te stappen in Bangkok. Zo vlieg je met Emirates, via Dubai, Qatar, via Doha of Turkish Airlines, via Istanbul, naar Phuket. Je kunt ook met KLM vliegen, via Kuala Lumpur.

Op de terugweg kun je eventueel van een andere luchthaven in Thailand vertrekken.


Chiang Mai

Als je je reis in het noorden van Thailand start, kun je ook naar Chiang Mai vliegen.

Zo vlieg je naar Chiang Mai met Cathay Pacific, via Hong Kong, of China Southern, via Guangzhou. 

Duurzaam op reis

Wij houden van onze planeet. Daarom compenseren wij standaard de CO2 uitstoot van je vliegreis. Lees meer op feeling responsible

Draag jouw steentje bij door, waar mogelijk, rechtstreeks naar jouw bestemming te vliegen. Hoe minder je opstijgt en landt, hoe minder CO2. 

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.