Vliegtickets naar Thailand

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Bangkok

Er zijn veel mogelijkheden om naar Bangkok te vliegen.

Je kunt rechtstreeks op Bangkok vliegen met KLM en Eva Air. De vluchtduur is dan ongeveer 11 uur.

Qatar Airways vliegt via Doha. Emirates maakt een stop in Dubai en Etihad Airways vliegt naar Bangkok met een stop in Abu Dhabi.

Ook Turkish Airlines vliegt naar Bangkok, via Istanbul.


Phuket

Er zijn ook vluchten vanuit diverse landen naar Phuket, zonder dat je hoeft over te stappen in Bangkok. Zo vlieg je met Emirates, via Dubai, Qatar, via Doha of Turkish Airlines, via Istanbul, naar Phuket. Je kunt ook met KLM vliegen, via Kuala Lumpur.

Op de terugweg kun je eventueel van een andere luchthaven in Thailand vertrekken.


Chiang Mai

Als je je reis in het noorden van Thailand start, kun je ook naar Chiang Mai vliegen.

Zo vlieg je naar Chiang Mai met Cathay Pacific, via Hong Kong, of China Southern, via Guangzhou. 

Duurzaam op reis

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres. Draag jouw steentje bij door, waar mogelijk, rechtstreeks naar jouw bestemming te vliegen. Hoe minder je opstijgt en landt, hoe minder CO₂-uitstoot.

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid op Feeling Responsible.