Excursies in Vietnam

Bij YourWay2GO kun je optioneel een excursie toevoegen aan je rondreis om net dat beetje extra toe te voegen aan je Vietnam avontuur.

Welke excursie past bij jou?

Bij YourWay2GO kun je optioneel een excursie toevoegen aan je rondreis om een extra ervaring toe te voegen aan je Vietnam avontuur. Wij proberen bij zoveel mogelijk bouwstenen en rondreizen unieke en speciale excursies voor je te selecteren.

Samen met de lokale agent streven wij ernaar om duurzame excursies aan te bieden. YourWay2GO biedt geen dieronvriendelijke excursies aan en kiest liever voor een bezoek aan een homestay in Mai Chau of een lokale markt in de Mekong Delta. Past deze excursie toch niet bij je? Je kunt geheel naar eigen wens de excursie verwijderen of een andere toevoegen.

Een verblijf in Ho Chi Minh is eigenlijk niet compleet wanneer je niet deelgenomen hebt aan het chaotische verkeer. Ga samen met onze gids, achterop zijn/haar scooter, de stad in om te stoppen bij verschillende eettentjes om zo de lokale (heerlijke) gerechten te proeven. Of ontmoet de kleurrijke Hmong in het noorden op de markt van Bac Ha.