Vliegtickets naar Vietnam

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen kunnen wij ook de internationale vliegtickets voor je regelen. Wel zo gemakkelijk om je hele reis bij YourWay2GO onder te brengen. In geval van vluchtwijzigingen en/of vertragingen kunnen wij je beter assisteren dan wanneer je de vlucht zelf regelt. Wij zorgen ervoor dat je vlucht goed aansluit op jouw reis!

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen of rondreizen boeken.

Wil je de vlucht via ons boeken, geef dit dan aan bij het samenstellen van je reis op maat en wij zoeken een bijpassende vlucht en kijken of er nog speciale aanbiedingen zijn.

Hoe kom je er?

Helaas is het niet mogelijk om rechtstreeks naar Vietnam te vliegen vanuit Amsterdam.

Hanoi

Meestal maak je een tussenstop in Azië, zoals met Emirates, in Dubai, met Qatar, in Doha, of met China Airlines, in Taipei. Als je met Vietnam Airlines reist, vlieg je eerst naar Frankfurt of Parijs, om vanuit daar je weg te vervolgen naar Hanoi. Ook Turkish Airlines vliegt naar Hanoi, via Istanboel, net als Aeroflot, via Moskou.

Ho Chi Minh

Ook naar Ho Chi Minh vlieg je comfortabel met Emirates, via Dubai, met Qatar, via Doha of Cathay Pacific, via Hong Kong. Vietnam Airlines is voor Ho Chi Minh een minder voordelig altenatief dan voor Hanoi, maar ook mogelijk.

Wij adviseren je om bij een rondreis in Vietnam heen naar Hanoi te vliegen en terug vanuit Ho Chi Minh of v.v. Je bespaart veel reistijd en een extra vlucht. Dit kan met de meeste airlines die hierboven zijn genoemd. We helpen je graag bij het boeken van je vluchten.

Duurzaam op reis

Wij houden van onze planeet. Daarom compenseren wij standaard de CO2 uitstoot van je vliegreis. Lees meer op feeling responsible

Draag jouw steentje bij door, waar mogelijk, rechtstreeks naar jouw bestemming te vliegen. Hoe minder je opstijgt en landt, hoe minder CO2. 

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.