Vliegtickets naar Vietnam

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Helaas is het niet mogelijk om rechtstreeks naar Vietnam te vliegen vanuit Amsterdam.

Hanoi

Meestal maak je een tussenstop in Azië, zoals met Emirates, in Dubai, met Qatar, in Doha, of met China Airlines, in Taipei. Als je met Vietnam Airlines reist, vlieg je eerst naar Frankfurt of Parijs, om vanuit daar je weg te vervolgen naar Hanoi. Ook Turkish Airlines vliegt naar Hanoi, via Istanboel, net als Aeroflot, via Moskou.

Ho Chi Minh

Ook naar Ho Chi Minh vlieg je comfortabel met Emirates, via Dubai, met Qatar, via Doha of Cathay Pacific, via Hong Kong. Vietnam Airlines is voor Ho Chi Minh een minder voordelig altenatief dan voor Hanoi, maar ook mogelijk.

Wij adviseren je om bij een rondreis in Vietnam heen naar Hanoi te vliegen en terug vanuit Ho Chi Minh of v.v. Je bespaart veel reistijd en een extra vlucht. Dit kan met de meeste airlines die hierboven zijn genoemd. We helpen je graag bij het boeken van je vluchten.

Duurzaam op reis

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres. Draag jouw steentje bij door, waar mogelijk, rechtstreeks naar jouw bestemming te vliegen. Hoe minder je opstijgt en landt, hoe minder CO₂-uitstoot.

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid op Feeling Responsible.