Excursies in Zuid-Afrika

Bij YourWay2GO kun je optioneel een excursie toevoegen aan je rondreis om net dat beetje extra toe te voegen aan je Zuid-Afrika avontuur. In Zuid-Afrika is het niet overal nodig om een excursie bij te boeken. In de meeste nationale parken kun je met je eigen huurauto door het park rijden en zelf op ontdekkingstocht gaan.

Welke excursie past bij jou?

Bij YourWay2GO kun je optioneel een excursie toevoegen aan je rondreis om net dat beetje extra toe te voegen aan je Zuid-Afrika avontuur. Wij proberen bij zoveel mogelijk bouwstenen en rondreizen unieke excursies voor je te selecteren.

 

Samen met de lokale agent streven wij ernaar om duurzame excursies aan te bieden. YourWay2GO biedt geen dieronvriendelijke excursies aan en kiest liever voor een bezoek aan een township in Kaapstad of een ontmoeting met de Zulu stam. Past deze excursie toch niet bij je? Je kunt geheel naar eigen wens de excursie verwijderen of een andere toevoegen.

 

In Zuid-Afrika is het niet overal nodig om een excursie bij te boeken. In de meeste nationale parken kun je met je eigen huurauto door het park rijden en zelf op ontdekkingstocht gaan.