YourWay2GO infodagen

Nieuwe plekken ontdekken, mooie natuur beleven, mensen ontmoeten: dat reizen je leven verrijkt weet jij als fervent reiziger maar al te goed. Dat geldt natuurlijk ook voor ons. Wil je ons een keer ‘in levenden lijve’ ontmoeten? Dan ben je van harte welkom op een van onze informatiedagen.

Volg vanuit huis een online landenpresentatie

Normaal gesproken nodigen wij jullie elk jaar uit om ons 'in levenden lijve' op kantoor te ontmoeten tijdens een van onze informatiedagen. Tijdens een informatiedag vertellen wij jou álles over een bepaalde bestemming en kunnen wij 'live' jouw reisplannen bespreken. Tijdens de huidige maatregelen is dit helaas niet mogelijk. Om je toch te kunnen helpen bij het plannen en samenstellen van jouw reis, geven wij vanaf 1 maart 2021 gratis webinars. Dit zijn online presentaties waarin wij jou zo veel mogelijk tips en adviezen geven over onze reismogelijkheden.

Meld je aan

Heb jij jouw droomreis al door een van onze reisspecialisten laten samenstellen, ben je je nieuwe reis nog aan het plannen of wil je gewoon meer te weten komen over een bepaald land of continent? Neem deel aan een van onze online landenpresentatie. Iedere week staat er een nieuw land in de spotlight. Klik op onderstaande landen voor meer informatie en om je aan te melden. 

 • Webinar IJsland: maandag 10 mei 2021
 • Webinar Cyprus: maandag 17 mei 2021
 • Webinar Zuid-Afrika: maandag 31 mei 2021
 • Webinar Georgië: maandag 7 juni 2021
 • Webinar Madeira & de Azoren: maandag 14 juni 2021

  Staat jouw bestemming er nog niet tussen? Binnenkort voegen wij meer presentaties toe.
 • Bespreek 'live' je reisplannen

  Nieuwe plekken ontdekken, mooie natuur beleven, mensen ontmoeten: dat reizen je leven verrijkt weet jij als fervent reiziger maar al te goed. Dat geldt natuurlijk ook voor ons. Hopelijk mogen we je snel weer helpen bij het samenstellen van een nieuwe droomreis!

  Wil je ons een keer ‘in levenden lijve’ ontmoeten? Dan ben je van harte welkom op een van onze informatiedagen.

  Wanneer kun je langskomen?

  Op dit moment zijn er geen infodagen gepland. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

  Ons adres is Entrada 223 - 1114 AA Amsterdam - Duivendrecht

  Hoe kom je er?

  Kom je met de auto? Parkeer dan op één van de parkeerplaatsen voor de deur of bel aan bij de slagboom (nummer: 223). Ons pand is het eerste aan jouw linkerhand. Voer op je navigatie geen Amsterdam in, maar Duivendrecht.

  Vanaf alle treinstations is de Entrada met de metro goed te bereiken. Zowel metro 50, 53 als 54 stoppen op halte Van der Madeweg. Loop je het metrostation uit, dan ligt de Entrada aan jouw linkerhand. Loop net over het watertje het bedrijventerrein op tot het laatste pand rechts. Het getal 200 staat groot boven de ingang.