Ontmoet YourWay2GO op de Clubdag

Zondag 11 december in Zeist

We zijn verheugd om de nieuwe editie van onze Clubdag aan te mogen kondigen. Op zondag 11 december is hét reisevent van het jaar terug na twee jaar afwezigheid. Ook nu weer kunnen reizigers elkaar ontmoeten en genieten van een heerlijke dag vol reisinspiratie.

Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met onze collega's van Koning Aap.

Schrijf je in voor landenpresentaties

Kom samen met ons het nieuwe reisseizoen inluiden, geniet van lekkere hapjes en schuif aan bij inspirerende presentaties over onze bestemmingen. We mogen dit jaar wederom een gastspreker verwelkomen: presentator Chris Zegers.

Hij reist al acht jaar lang naar de meest uiteenlopende plekken op aarde om reportages te maken voor diverse reisprogramma’s. Sluit je aan bij een van zijn lezingen en luister naar zijn boeiende reisverhalen.

Bespreek je reisplannen met een reisspecialist

Wil je je reisplannen bespreken met een van onze deskundige reisspecialisten? We helpen je graag bij het uitstippelen van je reis. Wij kennen de pareltjes in alle uithoeken van de wereld en kunnen je uit eerste hand advies geven. Je herkent ons aan onze blauwe T-shirts!

Mocht je tijdens de Clubdag een serieus adviesgesprek hebben met een van onze reisspecialisten, dan ontvang je als dank voor je interesse en eventuele offerte aanvraag een gratis hamamdoek mee naar huis.*

*Zolang de voorraad strekt.

Kom je ook gezellig langs?

Laat je inspireren door de presentaties over onze bestemmingen, maak kennis met onze reisspecialisten en voer goede gesprekken over jouw favoriete reisbestemming! Ben je graag aanwezig op hét reisevent van het jaar? Ga dan vlug naar de website van Koning Aap en schrijf je daar gratis in voor de presentaties die jij wenst bij te wonen. Nog even alle belangrijkste info op een rij:

Datum  ↦  Zondag 11 december
Tijdstip  ↦  tussen 10.00 uur en 17.00 uur
Locatie  ↦  Theater Hotel Figi in Zeist
Gastspreker  ↦ Chris Zegers
Aanmelden  ↦  koningaap.nl/clubdag 

Meer info & aanmelden