Cuba
YourWay2GO werkt met een team van enthousiaste, bereisde landendeskundigen die al jaren met veel plezier verre reizen organiseren. 

Wij hebben als reisfilosofie dat we reizigers de mogelijkheid willen bieden om zelf die reis samen te stellen die bij hen past. Jouw reiswensen staan centraal! Het gaat tenslotte om jouw reis, jouw beleving.  

Omdat we zelf ook reizigers pur sang zijn met jarenlange reiservaring in alle uithoeken van de wereld, kunnen we je uit eerste hand zelf advies geven.  

YourWay2GO is natuurlijk aangesloten bij het SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

Persoonlijk reisadvies

Dagelijks delen wij met veel plezier onze passie en jarenlange reiservaring met onze klanten en informeren wij je graag over bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. Wij combineren ons werk op kantoor met het zelf rondreizen op deze mooie aarde. Daarom kunnen we je uit eerste hand zelf advies geven. En natuurlijk zijn wij nog steeds op zoek naar die pareltjes die voor ons nog onbekend zijn.

Onze reisfilosofie is dat we reizigers de mogelijkheid willen bieden om zelf die reis samen te stellen die bij hen past. Individuele vrijheid, met de medereizigers die je zelf uitkiest en waar jouw persoonlijke wensen centraal staan, staat voor ons voorop. Het gaat tenslotte om jouw verre reis, jouw beleving.
Persoonlijk advies

Dekking ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Wanneer je een reis boekt bij een reisorganisatie wil je weten of je geld veilig is en of er garanties zijn dat je reis goed wordt uitgevoerd. En mocht er nou onverhoopt iets misgaan, kun je dan verhaal halen bij de desbetreffende reisorganisatie?

Yourway2GO is aangesloten bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds en voldoet daarmee aan de hoogste Nederlandse eisen die je aan een reisorganisatie kunt stellen.

Regel alles zelf direct online

Je hoeft geen dag vrij te plannen om je droomreis te boeken bij YourWay2GO. Bij wijze van spreken is alles met één druk op de knop geregeld. Wij proberen onze kennis en ervaringen zoveel mogelijk in woord en in beeld met je te delen op onze landenpagina’s.

Daarnaast is het heel gemakkelijk om jouw droomreis zelf samen te stellen. Kies uit een van onze rondreizen of bouw zelf je reis door middel van het samenstellen van bouwstenen. Kom je er zelf niet helemaal uit, dan bieden onze landenspecialisten graag hun hulp aan.
Brug met mensen

Eén contactpersoon

Bij ons ben je geen nummertje en hoef je niet iedere keer opnieuw uit te leggen wat je reiswensen zijn. Je persoonlijke contactpersoon is op de hoogte van jouw wensen, de gewenste route en wat je wél of juist niet wilt. Wanneer je bij ons je offerte aanvraagt, zal één van onze collega’s jouw aanvraag onder zijn of haar hoede nemen. Daarnaast kennen wij de bestemming op ons duimpje zodat we je persoonlijk reisadvies kunnen geven. Wees gerust; als we zelf aan het reizen zijn, neemt één van onze collega’s de taken waar.

Jarenlange samenwerking met lokale agenten

Al jarenlang voeren wij reizen uit naar vele bestemmingen in alle uithoeken van de wereld. En dat doen wij uiteraard niet alleen. Ter plaatse werken we samen met betrouwbare lokale  partners. Met de meesten hebben we een jarenlange relatie opgebouwd. Zij kennen ons reisaanbod van top tot teen en we weten van elkaar wat we kunnen verwachten en zijn dan ook perfect op elkaar ingespeeld.

In eventuele noodgevallen zijn onze lokale partners bovendien, net als wij, 24 uur per dag bereikbaar. Zo heb je altijd de garantie dat je zorgeloos op reis kunt gaan.

Agentschap Myanmar

Betrouwbare luchtvaartmaatschappijen

Naast rondreizen en bouwstenen kunnen wij ook je vliegtickets naar je vakantiebestemming regelen*. Het is wel zo makkelijk om de hele reis bij YourWay2GO vast te leggen. Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden.

Uiteraard houden wij de vele aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

* Wij bieden alleen vliegtickets aan in combinatie met bouwstenen of rondreizen.

Extra services van YourWay2GO

YourWay2GO biedt allerlei diensten om het jou als reiziger zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo kun je je visum door ons laten regelen of je thuis laten vaccineren (enkel in Nederland) zodat je gezond op reis gaat.

Wij werken al jaren nauw samen met de beste reisverzekeraar van Nederland: Allianz Global Assistance. Zij hebben een pakket van reis- en annuleringsverzekeringen samengesteld dat goed aansluit bij het avontuurlijke karakter van onze reizen.

Met YourWay2GO ga je goed voorbereid op reis!

Op de kameel