Visum

Voor sommige bestemmingen dien je voorafgaand aan de reis een visum aan te vragen. Wij raden onze reizigers aan om dit vooraf te laten regelen door Visa4Travel om onnodige stress voorafgaand aan de reis te voorkomen.

Visum aanvragen

Voor sommigen van onze bestemmingen moet je voor vertrek van je reis een visum aanvragen. Wij raden je aan om dit ongeveer 4 weken voor vertrek van je reis te doen.

Je kunt ervoor kiezen om het visum via onze partner Visa4Travel aan te vragen, of zelf te regelen. Visa4Travel is een gespecialiseerde visumdienst voor Nederland (voor Nederlandse paspoorthouders) en België (voor Belgische paspoorthouders). Het team van Visa4travel is telefonisch bereikbaar via 085 0218180, en helpt je graag bij je visumaanvraag.

Het aanvragen van een visum kost tijd en kan foutgevoelig zijn. Wij raden onze reizigers dan ook aan om het visum vooraf te laten regelen door Visa4Travel om onnodige stress voorafgaand aan de reis te voorkomen.

Kijk op de website van Visa4Travel voor meer informatie: visa4travel.nl/yourway2go

De prijs van het visum staat op de website van Visa4Travel. Je betaalt rechtstreeks aan Visa4Travel bij het indienen van je aanvraag.