Wie zijn wij

Lees hier alles over wie wij zijn en wat wij bieden

Stel samen met onze specialisten jouw reis samen

YourWay2GO is dé specialist in individuele reizen. Wij hebben als reisfilosofie dat we jou de mogelijkheid willen bieden om zelf die reis samen te stellen die bij jou past. Volop individuele vrijheid, met de medereizigers die je zelf uitkiest en waarbij je persoonlijke wensen centraal staan. Het gaat tenslotte om jouw reis, jouw beleving.

We hebben een bewuste keuze gemaakt om enkel individuele reizen aan te bieden omdat we zelf meer binding hebben met het zelfstandig rondreizen. Door deze keuze bieden we alleen rondreizen aan waar we ook zelf achter kunnen staan. Voor jou heeft dit als voordeel dat je met gelijkgezinden praat!

Als we eerlijk zijn hebben we weinig kennis van luxe vijfsterrenhotels op de Seychellen. Ook kunnen we geen luxe cruise in de Caraïben voor je regelen. We zijn daar oprecht in, dat is niet onze manier van reizen. Wij zijn voor je op zoek naar en verblijven zelf in die leuke drie- en viersterrenhotels die minder massaal zijn. Of we maken je deelgenoot van onze ontdekkingsreizen in die uithoeken van deze wereld waar zelfs geen driesterrenhotels zijn. Hier ben je nog een reiziger en geen nummer!

Meestal zorgen we voor privé vervoer. Een gedeelde transfer of een tour in internationaal reisgezelschap, een openbare bus of een (nacht)trein slaan we ook niet over als dit financieel echt aantrekkelijk is of wanneer je lange afstanden moet overbruggen. Dit altijd in overleg; jij bepaalt hoe jij wilt reizen.

Zelf zijn we ook reizigers pur sang met jarenlange reiservaring in alle uithoeken van de wereld. Ook nu nog combineren we ons werk op kantoor met het zelf rondreizen op deze mooie wereld. Wij zijn nog steeds op zoek naar die pareltjes in de uithoeken van deze planeet. Onze ervaringen delen we graag met je. Daarom kunnen we je uit eerste hand zelf advies geven. Maar wees gerust; als we zelf aan het reizen zijn, nemen onze collega’s onze taken waar.

Wie weet komen we je ergens tegen in JordaniëIndia of bijvoorbeeld Cuba.

We zien er naar uit!

Het team van YourWay2GO - Dé specialist in individuele reizen.