Onze reistips

Onze reisspecialisten zijn échte wereldreizigers en zij delen hun waardige tips graag met jou. Hier lees je de leukste tips met betrekking tot reizen en duurzaamheid.
 

Op 13 februari 2022 vond onze online reisinspiratiedag plaats. Leuk als je hebt meegekeken! Het was wat ons betreft een geslaagde dag vol reisinspiratie. Heb je het gemist? Bekijk de presentaties dan rustig terug wanneer het jou uitkomt.
 
Het coronavirus heeft de wereld in zijn greep en zorgt ervoor dat het dagelijkse leven er anders uit ziet. Maar hoe groot zijn de negatieve en positieve invloeden op het toerisme? En als de grenzen weer open gaan, hoe kan jij er dan voor zorgen dat jouw reizen nog duurzamer worden? 
Ieder land heeft zijn eigen specialiteiten en er is niets leukers dan deze specialiteiten zelf te mogen ondervinden. Sommige geuren en smaken nemen je mee terug naar een bepaald land waardoor je een specifiek moment weer herbeleeft. Lees verder en laat je smaakpapillen prikkelen!
Stel je voor: je hebt tijdens je reis al ontzettend veel gezien en hebt nu gewoon even zin om een (mid)dagje optimaal te relaxen. De juiste hangmat helpt jou om helemaal tot rust te komen. Onze vrienden van MoreThanHip geven jou 5 tips om heerlijk in je hangmat te ontspannen.