Reizigersverhalen

Reizigers een op maat gemaakte reis aanbieden, dat doen we bij YourWay2GO! Lees hier de reisverhalen van reizigers boordevol mooie reisherinneringen. 

Sonja en Eric maakten een fantastische reis naar Noord-Noorwegen, waar ze de perfecte balans vonden tussen relaxen en actief bezig zijn. Op het programma stond onder andere sneeuwscooteren, hondensleeën, wandelen en het Noorderlicht zien.

Gert & Régine reisden afgelopen juli met hun twee twintigers, Fien & Brecht voor drie weken door China. Daarbij bezochten ze Peking, Xi'an, Zhangjiajie, Chengdu, Yangshuo en Shanghai.
Ria en Tom zijn deze maand teruggekomen van hun rondreis door Bolivia en Peru. Met zijn tweetjes hebben zij eerst 3,5 week rondgereisd door Bolivia en hebben zij hun vakantie afgesloten met 2 dagen in Peru.

Lenne en Rob reisden 17 dagen door Costa Rica en bezochten o.a. Tortuguero, Sarapiquí, Arenal en Monteverde. Hoog bovenaan hun bucketlist voor deze reis stond het spotten van geelvleugelara’s.

Chantal reisde in juli samen met haar kinderen en kleinkinderen twintig dagen door het fascinerende Madagascar. Omdat ze met drie generaties reisden, was het een uitdaging om een reis samen te stellen waar elke leeftijd blij van zou worden.
Heidi en Jan reisden afgelopen april voor drie weken naar de 'Parel van de Indische Oceaan', Sri Lanka. Met hun drie kinderen van 11, 9 en 6 jaar reisden ze naar Negombo, Anuradhapura, Nuwara Eliya, Ella, Udawalawe en Hikkaduwa. Hun ervaring lees je hier!
Nancy en Hendrik maakten afgelopen juli een onvergetelijke rondreis in Zuid-Afrika met hun drie zonen. Hun reiservaring lees je hier!
Reizigers Jeroen en Jan zijn net terug van hun droomreis door Cuba. Ze bezochten in 3 weken 11 steden, met een goede afwisseling tussen grote steden, mooie natuur en ook wat dagen aan een mooi Caribisch strand ter ontspanning.
Ingrid maakte deze zomer een reis van 25 dagen naar Zuid-Afrika met haar man en twee kinderen van 10 en 12 jaar. In totaal hebben zij op 12 plekken overnacht en zo’n 4.000 kilometer gereden. De reis begon in en om Johannesburg. Lees hun ervaring hier!