Dromen over Argentinië

Onze individuele rondreizen door Argentinië zijn met zorg samengesteld door onze landenspecialisten. Op deze pagina delen onze reisspecialisten en reizigers hun mooiste reisherinneringen en ervaringen. Ben jij benieuwd naar hun reisvideo's, ervaringen en tips voor je reis naar Argentinië? Lees dan snel verder!

Favoriet: Salta

Onder het genot van een glas wijn en heerlijke tapas in Café Bodega, een gezellige tapasbar naast ons kantoor in Gent, wisselen collega’s Katia en Arjo herinneringen uit aan prachtige plekken in de Argentijnse Andes.

"Collega’s van onze kantoren in Amsterdam en Gent reizen de hele wereld over, maar steken ook regelmatig met de trein de grens tussen Nederland en België over."

Lees meer >

Favoriet: El Chaltén

Collega’s Danilo en Katia hebben tijdens hun gezamenlijke studiereis heel Patagonië verkend. Daarbij bezochten ze natuurlijk ook El Chaltén, de uitvalbasis voor mooie wandelingen.

"Vanaf de luchthaven van El Calefate rijden Danilo en Katia met de openbare bus binnen drie uur naar El Chaltén. Het uitzicht vanuit de bus is prachtig: besneeuwde bergtoppen en uitgestrekte meren wisselen elkaar af."

Lees meer >

Echt op reis: duurzaam over land!

Door veel binnenlands te vliegen win je weliswaar tijd, maar het maakt van je reis ook een soort gatenkaas: de vluchten onderbreken de unieke beleving van het onderweg zijn. Alsof je je verplaatst in plaats van reist.

"Nadat je in Buenos Aires bent geland, wil je het liefst pas weer inchecken als je terug naar huis vliegt."

Lees meer >