Dromen over Brazilië

Onze individuele rondreizen door Brazilië zijn met zorg samengesteld door onze landenspecialisten. Op deze pagina delen onze reisspecialisten en reizigers hun mooiste reisherinneringen en ervaringen. Ben jij benieuwd naar hun reisvideo's, ervaringen en tips voor je reis naar Brazilië? Lees dan snel verder!

Online presentatie

Laat je in 20 minuten door onze reisspecialist Danilo inspireren - maar vooral ook informeren - over onze prachtige individuele rondreizen naar Brazilië.

Reisspecialist Brigit in Brazilië

Brazilië was voor mij een bestemming waar ik nog nooit geweest was, maar al wel veel leuke verhalen van mijn collega Danilo over had gehoord.

De reis die ik gemaakt heb, bestond vooral uit plaatsen die echt de moeite waard zijn om te bezoeken: Rio de Janerio – Ilha Grande – Paraty – Foz do Igaucu – Bonito – Pantanal – Salvador – Morro de São Paulo en Lencois.

Lees meer >

Favoriet: Bonito

Collega Katia reisde drie weken langs verschillende hoogtepunten van Brazilië en maakte een onvergetelijke snorkelexcursie in een glashelder riviertje bij het ontspannen stadje Bonito.

"Na in het aangename Pousada Olho D’Agua te hebben genoten van een uitgebreid buffet met vers fruit, een groen detox-sapje, koffie, brood met eieren, ham en kaas word ik rond acht uur opgepikt door onze gids Antonio Carlos."

Lees meer >

Het mooie Mamirauá Reservaat

Een bijzondere plek in het uitgestrekte Amazone regenwoud vind je bij het kleine stadje Tefé, een uurtje vliegen ten westen van Manaus. De mooie Uakari ecolodge met zijn drijvende bungalows wordt gerund door de lokale bewoners van het Mamirauá Reservaat.

"Het Mamirauá Reservaat ligt in het Noordoosten van Brazilië, tussen de rivieren Solimões, Japurá en Auti-Paraná."

Lees meer >

Duurzaam over land

Laat het vliegtuig voor wat het is en reis samen met de Brazilianen in comfortabele openbare bussen naar bruisende koloniale steden, monumentale natuurparken en heerlijk witte stranden.

"Nadat je in Salvador, Rio de Janeiro of een andere Braziliaanse stad bent geland, wil je het liefst pas weer inchecken als je terug naar huis vliegt."

Lees meer >