Dromen over China

Voor velen is China een bijzondere, onbekende bestemming. Je hebt vast eens van de Chinese Muur gehoord, de grote wereldsteden Beijing, Shanghai en Hong Kong klinken misschien ook niet onbekend in de oren. 

Indrukwekkend China

 Ben je benieuwd naar indrukken in China, bekijk dan eens deze video:

De Chinese cultuur: bereid je voor!

Product Manager Marijn is onlangs in China geweest. Wat hem als eerst opviel? Dat er zoveel cultuurverschillen zijn tussen Nederland en China! Hij deelt deze ervaringen graag met je.

"Wanneer je naar China reist, moet je je erop voorbereiden dat veel dingen anders zullen zijn, maar omdat het ontwikkelingsniveau van China relatief hoog is, verkleint dit de cultuurshock gelukkig wel een beetje."

Lees meer >

Reiservaring: Met het gezin naar China

Gert & Régine reisden afgelopen juli met hun twee twintigers, Fien & Brecht voor drie weken door China. Daarbij bezochten ze Peking, Xi'an, Zhangjiajie, Chengdu, Yangshuo en Shanghai.

"We hebben tal van leuke ervaringen meegemaakt en indrukken op gedaan, maar het Zhangjiaje National Forest Park en het karstgebergte in Yangshuo zijn in het echt nog indrukwekkender dan op papier"

Lees meer >

Top 5 natuurgebieden in China

Onze collega Sanne bezocht in oktober China. Zij wilde hier al lang naartoe om de prachtige en veelzijdige natuur te ontdekken. Sanne zet haar top 5 natuurgebieden van China voor je op een rij.

"Tijdens mijn reis naar China had ik veel mooie natuurbestemmingen gekozen. In China is álles aangelegd. Zo heb je naast aangelegde paden ook de langste kabelbanen en zelfs roltrappen door de berg!"

Lees meer >