Reiservaring: Met het gezin naar China

Op rondreis door China!

Gert & R√©gine reisden afgelopen juli met hun 2 twintigers, Fien & Brecht voor drie weken door China. Daarbij bezochten ze Peking, Xi'an, Zhangjiajie, Chengdu, Yangshuo en Shanghai. 

Hoe leerden jullie ons kennen?

"We zijn bij jullie terechtgekomen via vrienden die een soortgelijke reis in China hadden gemaakt met jullie. We vonden jullie aanbod zeer goed uitgewerkt en voorzien van praktische- en professionele uitleg. Daarnaast was het ook super handig om via jullie website de reis in grote lijnen vast te leggen. Eerst hebben we online een aantal zaken opgezocht en daarna zijn we langs geweest op kantoor in Gent om onze reis verder uit te werken. Hierna verliep alle communicatie grotendeels per e-mail."

Wat vonden jullie van het reisvoorstel?

"Aangezien we vooraf al een goed beeld hadden van welke plaatsen we wilden bezoeken, was het reisvoorstel snel opgemaakt. Een dikke pluim ook voor jullie medewerkster Nausikaä. Zij heeft ons veel praktische tips gegeven en de communicatie verliep zeer vlot en accuraat. We reisden met twee twintigers en hadden ervoor gezorgd dat ons reisschema voldoende afwisseling had qua cultuur, natuur en dergelijke. Het tempo was redelijk strak, maar dat vormde voor ons geen probleem."

Wat was het hoogtepunt van de rondreis?

"We hebben veel leuke ervaringen meegemaakt en indrukken op gedaan, maar het Zhangjiajie National Forest Park en het karstgebergte in Yangshuo zijn in het echt nog indrukwekkender dan op papier."

Welke bestemmingen staan op jullie verlanglijstje?

"Op ons verlanglijstje staan Zuid-Afrika en Canada. We hechten veel belang aan reiservaringen van andere personen. Reisreportages zijn ook vaak een inspiratiebron. Daarnaast speelt het budget natuurlijk ook een rol."