Reisdocumenten voor Colombia

Voor een reis naar Colombia dien je in het bezit te zijn van een paspoort dat aan het eind van je reis nog minimaal zes maanden geldig is. Controleer altijd voordat je op reis gaat wanneer je paspoort verloopt.

Reisdocumenten

Voor Nederlandse en Belgische reizigers geldt:

Bij YourWay2GO raden we je aan om op reis te gaan met een paspoort dat aan het eind van je reis nog minimaal zes maanden geldig is. Controleer altijd voordat je op reis gaat wanneer je paspoort verloopt. 

Zowel Nederlandse als Belgische reizigers, ongeacht de leeftijd, dienen in het bezit te zijn van een eigen internationaal paspoort. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij je gemeente.

Wij raden je aan om een kopie van je paspoort op reis mee te nemen. Stop deze kopie bij je bagage. Mocht je je paspoort onverhoopt verliezen, dan heb je in ieder geval nog een kopie.

Een andere tip: stuur een scan van je paspoort naar je eigen e-mailadres. Dan kun je die ter plekke altijd uitprinten.

Een visum bij aankomst

Hieronder vermelden wij de visumprocedure voor Colombia. Dit was bekend bij het publiceren van deze editie voor reizigers met een Nederlandse of Belgische nationaliteit.

Voor een reis naar Colombia hoef je vooraf geen visum te regelen. Bij aankomst op een Colombiaanse luchthaven krijg een stempel in je paspoort. Daarmee kun je doorgaans maximaal negentig dagen in Colombia blijven. Controleer de stempel dan ook goed.

Beschik je over een andere nationaliteit, neem dan contact op met de Colombiaanse ambassade.

 

YourWay2GO en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in . Meer lezen.