Dromen over Colombia

Onze individuele rondreizen door Colombia zijn met zorg samengesteld door onze landenspecialisten. Op deze pagina delen onze reisspecialisten en reizigers hun mooiste reisherinneringen en ervaringen. Ben jij benieuwd naar hun reisvideo's, ervaringen en tips voor je reis naar Colombia? Lees dan snel verder!

Online presentatie

Laat je in 20 minuten door onze reisspecialist Danilo inspireren - maar vooral ook informeren - over onze prachtige individuele rondreizen naar Colombia.

Favoriet: Leticia

Collega Hannah reisde naar het diepe zuiden van Colombia. Zij verkende per boot en te voet de uitgestrekte wouden van de Amazone op dit drielandenpunt. Ontdek zelf de ongerepte flora en fauna van de jungle waarmee de lokale stammen al eeuwen lang in harmonie samenleven.

"Ontsprongen als een klein kreekje hoog in de Peruaanse Andes - de meningen lopen uiteen of dit de Apurimac of de Mantaro rivier is - vormt de machtige Amazone..."

Lees meer >

Favoriet: Barichara

Vraag collega Danilo naar zijn favoriete plek in Colombia en hij zegt 'Colombia'. Maar als hij na wat aandringen écht moet kiezen, antwoordt hij 'Barichara'. In de prachtige bergen rondom dit schilderachtige dorpje kun je lange wandelingen maken, abseilen en paraglyden.

"Met de openbare bus uit Villa de Leyva kom ik rond drie uur 's middags aan in San Gil. Al met al was het een lange rit, waarbij ik in Tunja had moeten overstappen."

Lees meer >

Het strand voor jezelf

Onze duurzame lodges aan de uitgestrekte stranden van de Stille Oceaan zetten zich in voor de natuur en de inwoners van de omliggende dorpjes. Lokale ondernemers worden betrokken, dorpsscholen ondersteund met lesmateriaal en kansarme kinderen krijgen surflessen.

"De afgelegen kuststrook van de Stille Oceaan wordt ook wel 'El Pacifico' genoemd. Het is de natste plek op aarde."

Lees meer >