Reisinspiratie IJsland

Onze individuele rondreizen IJsland zijn met zorg samengesteld door onze landenspecialisten. Zij verkenden de geothermische schatten van Mývatn en de Gouden Cirkel, fotografeerden walvissen en papegaaiduikers in hun natuurlijke element en vergeleken de leukste thermale baden. Op deze pagina inspireren ze je graag met hun foto's en reisverhalen!

Online presentatie

Laat je in 23 minuten door onze reisspecialist Hannah inspireren en informeren over jouw individuele rondreis naar IJsland.

Natuurschatten in het kwadraat

In september reisde onze productmanager Mariëlle met een vriendin naar het adembenemende IJsland. De berg Dyrhólaey, de gletsjer Sólheimajökull en de waterval Gljúfrabúi mochten natuurlijk niet aan de reis ontbreken. Als kers op de taart hebben zij ook nog de vuurspuwende vulkaan Fagradalsfjall mogen aanschouwen.

Lees meer >

Alles wat je wilt weten over IJsland

Voor veel natuurliefhebbers is IJsland een droombestemming. Zo ook voor reisspecialist Hannah.  Het is er weids en stil. Er zijn zwarte stranden, adembenemende watervallen, hete bronnen, ijsbergen en ijzige gletsjers.

Lees meer >

Hannah en de hot pots

Dit mystieke eiland staat zeker ook bovenaan je reiswensenlijstje. Geen wonder, want er is hier veel te ontdekken, vooral voor natuurliefhebbers en diegenen die op zoek zijn naar afzondering. IJsland biedt adembenemende watervallen, zwarte stranden, drijvende ijsbergen, diepe kloven, massieve bergen, ijzige gletsjers, rokende gaten in de aarde en hete bronnen. Ontdek samen met Hannah wat IJsland zo bijzonder maakt.

Lees meer >