Reisdocumenten voor Jordaniƫ

Voor een reis naar Jordanië dien je in het bezit te zijn van een paspoort dat aan het eind van je reis nog minimaal zes maanden geldig is. Voor een reis naar Jordanië krijg je een visum bij aankomst op de luchthaven van Amman.

Reisdocumenten

Voor Nederlandse en Belgische reizigers geldt:

Bij YourWay2GO raden we je aan om op reis te gaan met een paspoort dat aan het eind van je reis nog minimaal zes maanden geldig is. Controleer altijd voordat je op reis gaat wanneer je paspoort verloopt. 

Zowel Nederlandse als Belgische reizigers, ongeacht de leeftijd, dienen in het bezit te zijn van een eigen internationaal paspoort. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij je gemeente.

Wij raden je aan om een kopie van je paspoort op reis mee te nemen. Stop deze kopie bij je bagage. Mocht je je paspoort onverhoopt verliezen, dan heb je in ieder geval nog een kopie.

Een andere tip: stuur een scan van je paspoort naar je eigen e-mailadres. Dan kun je die ter plekke altijd uitprinten.

Visum

Hieronder vermelden wij de visumprocedure voor Jordanië. Er staat vermeld wat bekend was bij het publiceren van deze editie voor reizigers met een Nederlandse of Belgische identiteit. Als je over een andere nationaliteit beschikt, dien je een eventueel benodigd visum zelf te regelen.

Voor een reis naar Jordanië koop je voor JOD 40,- een visum bij aankomst op de luchthaven van Amman.

Geen visumkosten vanaf 1 juni 2015

Met ingang van 1 juni 2015 zijn er geen visumkosten meer als je jouw reis via YourWay2GO hebt geboekt. Voorwaarde is dat je minimaal twee nachten in Jordanië verblijft.
YourWay2GO en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in . Meer lezen.