Reisdocumenten voor Madagascar

Voor een reis naar Madagascar dien je in bezit te zijn van een paspoort dat aan het eind van je reis nog minimaal zes maanden geldig is.

Reisdocumenten voor Madagascar

Voor Nederlandse en Belgische reizigers:
Voor je reis naar Madagascar dien je in het bezit te zijn van een paspoort, dat bij het verlaten van Madagascar nog minimaal 6 maanden geldig is. Controleer altijd voordat je op reis gaat of je paspoort nog geldig is.   
Zowel Nederlandse als Belgische reizigers, ongeacht de leeftijd, dienen in het bezit te zijn van een eigen internationaal paspoort (meer inlichtingen hierover bij je gemeente).

Wij raden je aan om een kopie van je paspoort (en eventueel kopie van je visum) op reis naar Madagascar mee te nemen. Stop deze kopie bij je bagage. Mocht je je paspoort onverhoopt verliezen, dan heb je in ieder geval nog een kopie.

Het visum voor Madagascar is zowel ter plaatse, op de luchthaven van Antananarivo te verkrijgen (€25 per persoon + €10 voor het toeristenvignet) of je kunt er voor kiezen om het visum vooraf te regelen door ons Visumloket. Wanneer je er voor kiest om jouw visumafhandeling via Visumloket te laten verzorgen kun je er op rekenen dat jouw paspoort in professionele handen is. 

Op de website van onze partner Visumloket vind je alle informatie over de benodigde reisdocumenten en formulieren. Tevens vind je hier informatie waar je de formulieren en je paspoort naartoe kunt sturen of kunt afgeven. Dien je aanvraag minimaal 4 tot 6 weken voor vertrek van je reis in bij Visumloket
Kies je ervoor om je visum via ons Visumloket te regelen, dan brengen wij, naast de visumkosten, €30,-  of €40,- (ambassades buiten Nederland) bemiddelingskosten per persoon per visum in rekening.