Dromen over Mexico

Onze individuele rondreizen door Mexico, Guatemala en Belize zijn met zorg samengesteld door onze landenspecialisten. Zij struinden tussen de tempels van Uxmal, beklommen de Pacaya vulkaan bij Antigua en gingen snorkelen bij Caye Caulker. Op deze pagina inspireren ze je graag met hun video's en reisverhalen!

Mexico en Guatemala

 Ben je benieuwd naar indrukken in Mexico en Guatemala, bekijk dan eens deze video:

Reisverslag van Brigit: Rondje Yucatán en Chiapas

Reisspecialiste Brigit reisde voor het eerst naar Mexico en heeft hier ervaren wat het land voor moois te bieden heeft. In 18 dagen reisde zij door het schiereiland Yucatán, gelegen tussen de Golf van Mexico en de Caribische Zee, en Chiapas.

"Na mijn bezoek aan de ruïne Ek’Balam bezochten we ook een aantal cenotes, zinkgaten. In deze regio vind je geen bovengrondse rivieren. Het water sijpelt door de poreuze grond en vloeit via ondergrondse rivieren naar de zee. Een fantastische ervaring!"

Lees meer >

Reisverslag van Mariëlle: Río Lagartos en Pink Lakes

Begin jaren negentig bezocht onze productmanager Mariëlle al de ongerepte lagune van Río Lagartos. De stille kanalen, het helderblauwe water, de flamingo's, degenkrabben en krokodillen maakten destijds een diepe indruk en het bleef altijd een wens om er nog ooit eens terug te keren.

Vorig jaar reisde ze eindelijk terug, nu met haar kinderen. "Het voelde nog steeds net zo 'off the beaten track' als voorheen."

Lees meer >

Reisverslag van Brigit: Highlights van Guatemala

Reisspecialiste Brigit sprong een gat in de lucht toen haar tickets waren geboekt en de reis definitief was: zij mocht weer op reis naar haar geliefde Mexico, Guatemala en Belize! Hieronder zet ze haar top 3 highlights in Guatemala op een rij.

"Ik ga de vulkaan Acatenango beklimmen! De vulkaan ligt op 3976 meter hoogte. Het is een pittige klim van 4 uur, maar uiteraard stoppen we diverse malen. Het is een prachtige dag en ik geniet van de overgang van landschappen. Tijdens het lopen hoor ik het gerommel van de actieve vulkaan Fuego."

Lees meer >