Reisdocumenten voor Myanmar

Voor een reis naar Myanmar dien je in het bezit te zijn van een paspoort dat aan het eind van je reis nog minimaal zes maanden geldig is. Voor Myanmar heb je een visum nodig. Dit visum dien je voor je vertrek uit Nederland of België te regelen.

Reisdocumenten

Voor Nederlandse en Belgische reizigers geldt:

Bij YourWay2GO raden we je aan om op reis te gaan met een paspoort dat aan het eind van je reis nog minimaal zes maanden geldig is. Controleer altijd voordat je op reis gaat wanneer je paspoort verloopt. 

Zowel Nederlandse als Belgische reizigers, ongeacht de leeftijd, dienen in het bezit te zijn van een eigen internationaal paspoort. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij je gemeente.

Wij raden je aan om een kopie van je paspoort op reis mee te nemen. Stop deze kopie bij je bagage. Mocht je je paspoort onverhoopt verliezen, dan heb je in ieder geval nog een kopie.

Een andere tip: stuur een scan van je paspoort naar je eigen e-mailadres. Dan kun je die ter plekke altijd uitprinten.

Visum Myanmar

Voor Myanmar heb je een visum nodig. Dit visum dien je voor je vertrek uit Nederland of België te regelen.

Je kunt het visum zelf regelen via de website van de Birmese overheid: https://evisa.moip.gov.mm

Je kunt dit ook laten doen door ons Visumloket. Bij het Visumloket kun je er op rekenen dat jouw paspoort in professionele handen is.

Op de website van Visumloket vind je alle informatie over benodigde reisdocumenten, formulieren en het adres waar je de formulieren en je paspoort naartoe kunt sturen of kunt afgeven.

Dien je aanvraag vier tot zes weken voor vertrek van je reis in bij Visumloket.

Het Visumloket brengt naast de visumkosten € 35,- (ambassade binnen Nederland) of € 40,- (voor ambassades buiten Nederland) bemiddelingskosten per persoon per visum in rekening.

De procedure voor visumbemiddeling

Boek je een reis bij YourWay2GO, dan kun je je visum zelf regelen óf je kunt je je visumaanvraag uit laten voeren door ons Visumloket. Wanneer je er voor kiest om jouw visumafhandeling via Visumloket te laten verzorgen kun je er op rekenen dat jouw paspoort in professionele handen is. 

Op de website van onze partner Visumloket vind je alle informatie over de benodigde reisdocumenten en formulieren. Tevens vind je hier informatie waar je de formulieren en je paspoort naartoe kunt sturen of kunt afgeven. Dien je aanvraag uiterlijk 6 weken voor vertrek van je reis in bij Visumloket.

De visumkosten zijn inclusief bemiddelingskosten en kosten voor het aangetekend retour sturen van de reisdocumenten.

YourWay2GO en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in . Meer lezen.