Dromen over Myanmar

Onze individuele rondreizen door Myanmar zijn met zorg samengesteld door onze landenspecialisten. Op deze pagina delen onze reisspecialisten en reizigers hun mooiste reisherinneringen en ervaringen. Ben jij benieuwd naar hun reisvideo's, ervaringen en tips voor je reis naar Myanmar? Lees dan snel verder!

Favoriet: Bagan

Je kunt niet om Bagan heen tijdens je reis naar Myanmar. Collega Arjo was onder de indruk en zou graag teruggaan om op zijn gemak over de uitgestrekte vlakte te fietsen.

"Het ontbijtbuffet in het hotel van Mandalay opent pas om halfzeven, dus rijd ik kort na zessen binnen tien minuten naar de oevers van de rivier."

Lees meer >

Favoriet: Keng Tung

In heerlijk ontspannen Keng Tung voelt elke avond aan als een zwoele zomerse. Scooters snorren rondom het Nong Tung meertje, waar het prettig toeven is.

"Er is een feestelijke ontvangst op de luchthaven van Keng Tung: vertegenwoordigers van de Amerikaanse ambassade komen de voorverkiezingen controleren."

Lees meer >

Relaxed per bus, boot en trein

Groen, slow en lokaal, de ideale manier van reizen. Tussen de Birmezen en zonder je te haasten. Met een minimale uitstoot creëer je zo een win-win situatie.

"De ideale manier om het dagelijks leven van Yangon te ervaren is het op je bus wachten in de terminal. De rit erheen, per taxi of transfer, neemt ongeveer drie kwartier in beslag."

Lees meer >