Reisdocumenten voor Noord-Korea

Voor een reis naar Noord-Korea dien je in het bezit te zijn van een paspoort dat aan het eind van je reis nog minimaal zes maanden geldig is. Voor Noord-Korea heb je een visum nodig. Dit visum dien je voor je vertrek uit Nederland of België te regelen. Uiterlijk 8 weken voor vertrek dien je het visum aan te vragen. YourWay2GO regelt dit graag voor je.

Reisdocumenten

Voor Nederlandse en Belgische reizigers geldt:

Bij YourWay2GO raden we je aan om op reis te gaan met een paspoort dat aan het eind van je reis nog minimaal zes maanden geldig is. Controleer altijd voordat je op reis gaat wanneer je paspoort verloopt. 

Zowel Nederlandse als Belgische reizigers, ongeacht de leeftijd, dienen in het bezit te zijn van een eigen internationaal paspoort. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij je gemeente.

Wij raden je aan om een kopie van je paspoort op reis mee te nemen. Stop deze kopie bij je bagage. Mocht je je paspoort onverhoopt verliezen, dan heb je in ieder geval nog een kopie.

Een andere tip: stuur een scan van je paspoort naar je eigen e-mailadres. Dan kun je die ter plekke altijd uitprinten.

Visum Noord-Korea

Uitnodigingsbrief noodzakelijk voor visum Noord-Korea 

Voor Noord-Korea heb je een visum nodig. Dit visum dien je voor je vertrek uit Nederland te regelen. Uiterlijk 8 weken voor vertrek dien je het visum aan te vragen. Bij deze aanvraag kan het zijn dat je je paspoort tijdelijk moet inleveren. 

Boek je een reis bij YourWay2GO, dan kun je je visum zelf regelen óf je kunt je je visumaanvraag uit laten voeren door ons Visumloket. Wanneer je er voor kiest om jouw visumafhandeling via Visumloket te laten verzorgen kun je er op rekenen dat jouw paspoort in professionele handen is.

Kies je ervoor om je visum via ons Visumloket te regelen, dan brengen wij, naast de visumkosten, €35,- (ambassades in Nederland) of €40,- (ambassades buiten Nederland) bemiddelingskosten per persoon per visum in rekening.