Reisinspiratie

Wil je op reis naar Peru en Bolivia? Dan denk je vast gelijk aan Machu Picchu, La Paz en de zoutvlaktes van Uyuni. Maar vergeet vooral niet om heerlijk te eten op de markt van Tarabuco of door de jungle van Tambopata te trekken.

Indrukwekkend Peru

 Ben je benieuwd naar indrukken in Peru, bekijk dan eens deze video:

Op rondreis door Bolivia en Peru

Ria en Tom zijn deze maand teruggekomen van hun rondreis door Bolivia en Peru. Met zijn tweetjes hebben zij eerst 3,5 week rondgereisd door Bolivia en hebben zij hun vakantie afgesloten met 2 dagen in Peru.

"Tijdens deze reis hadden we 2 hele leuke ervaringen met onze gids en chauffeur. Het was zo gezellig met ze en wij hadden een mooie klik met deze warme en hartelijke mensen. Op een gegeven moment stond de gids even stil en zei hij dat hij het gevoel had met familie op stap te zijn. Dat was voor ons ook wederzijds. Je merkte dat de chauffeur en gids op elkaar gesteld waren. De gezelligheid met elkaar was hartverwarmend!"

Lees meer >

Een aanrader voor de avontuurlijke reiziger: Bolivia!

Ben je op zoek naar een bestemming met prachtige afwisselende natuur, leuke dorpen en bijzondere steden en soms van de gebaande toeristische paden af? Dan is Bolivia een absolute aanrader. Tijdens zijn rondreis van Santa Cruz naar Potosí reisde onze reisspecialist Thomas van 400 meter naar 4000 meter hoogte.

"Binnen twee weken heb ik een zeer diverse reis door de prachtige landschappen van Bolivia gemaakt. De regio is nog niet zeer bereisd door Westerse toeristen, maar is absoluut een aanrader voor de avontuurlijke reiziger. Daarnaast kan je nog de unieke zoutvlaktes van Uyuni, de chaotische stad La Paz en het wonderschone meer van Titicaca aan je reis door Bolivia toevoegen!"

Lees meer >