Dromen over Noorwegen, Zweden en Finland

Onze individuele rondreizen door Scandinavië zijn met zorg samengesteld door onze landenspecialisten. Op deze pagina delen we reisherinneringen en ervaringen. Ben jij benieuwd naar tips voor je reis naar Scandinavië? Lees dan snel verder!

Winterwonderland in Noord-Noorwegen

Reizigers Sonja en Eric maakten in januari een reis door het winterwonderland van Noord-Noorwegen.

"We hebben een fantastische reis achter de rug! Perfecte balans tussen actief bezig zijn en relaxen. Het landschap is prachtig. Sneeuwscooteren en hondensleeën is super leuk! Mooie wandelingen gemaakt en als kers op de taart super mooi Noorderlicht gezien. Het was echt een top trip!"

Lees meer >

De leukste bezienswaardigheden in Stockholm

De hoofdstad van Zweden heeft veel te bieden. Nausikaä reisde erheen en neemt je mee door de leukste bezienswaardigheden voor een bezoek aan Stockholm.

"Start je dag met een bezoek aan het Koninklijk Paleis dat onder andere een museum heeft over de geschiedenis van het paleis vóór de brand in 1679, maar ook een mooie schatkamer met koninklijke juwelen die je kan bewonderen."

Lees meer >

Preikestolen met kinderen

De loodrechte rots Preikestolen torent hoog uit boven het Lysefjord en bovenop word je beloond met een waanzinnig uitzicht. De tocht naar boven is pittig. Is deze tocht ook voor kinderen geschikt? Onze productmanager Mariëlle nam de proef op de som.

"De jongens waren vijf en zeven jaar, een mooie leeftijd, vonden wij, om wat meer uitdaging in de reisroute te plannen met een paar pittige wandeltochten."

Lees meer >