Dromen over Sri Lanka

Onze individuele rondreizen door Sri Lanka zijn met zorg samengesteld door onze landenspecialisten. Op deze pagina delen onze reisspecialisten en reizigers hun mooiste reisherinneringen en ervaringen. Ben jij benieuwd naar hun reisvideo's, ervaringen en tips voor je reis naar Sri Lanka? Lees dan snel verder!

Het is goed vertoeven in Sri Lanka

Na twee jaar vakantie houden in Europa, kriebelde het bij reisspecialist René weer om een verre reis te maken. Hij had heimwee naar de tropen en snakte naar zon op zijn gezicht, zweet op mijn rug en zand tussen zijn tenen. Wat doe je dan? René pakte zijn rugzak en boekte een ‘ticket to the tropics’.

"Het valt niet mee me te oriënteren, bijna alle naamborden zijn in het Singalees. Na al die jaren kan ik de sierlijk gekrulde lettertekens nog steeds niet ontcijferen..."

Lees meer >

Reiservaring: met het gezin naar Sri Lanka

Heidi en Jan reisden afgelopen april voor drie weken naar de 'Parel van de Indische Oceaan', Sri Lanka. Met hun drie kinderen van 11, 9 en 6 jaar reisden ze naar Negombo, Anuradhapura, Nuwara Eliya, Ella, Udawalawe en Hikkaduwa. Een mooi uitgestippelde route, de voorbode van een prachtige rondreis!

"Ik leerde YourWay2GO kennen via mijn vorige baan in de toeristische sector. In 2013 koos ik voor het eerst voor een YourWay2GO rondreis naar Myanmar."

Lees meer >