Bagage en kleding voor Thailand

Tijdens je reis met YourWay2GO maak je gebruik van verschillende vervoersmogelijkheden en daarom raden wij je aan om een rugzak of een zachte koffer op wieltjes mee te nemen. Wat betreft kleding raden we je aan om praktische kleding mee te nemen die zich makkelijk laat combineren (laag over laag).

Bagage

Tijdens je reis met YourWay2GO maak je gebruik van verschillende vervoersmogelijkheden. Het is daarom handig om te reizen met een rugzak (backpack) of een zachte koffer aangezien je deze makkelijk mee kunt nemen. Een harde koffer is onhandig in bijvoorbeeld de trein aangezien deze groot is en veel ruimte inneemt.

Denk bij het samenstellen van je bagage aan bijvoorbeeld: wandelschoenen (handig voor de trekking in Chiang Mai), een waterfles, antimuggen lotion, reis- en taalgids, lakenzak (handig voor de trekking in Chiang Mai), paspoortkopieën en een verzekeringsbewijs van je reisverzekeringspolis. Daarnaast is een zaklamp geen overbodige luxe.     

Let op:
 op een aantal reizen naar Thailand maak je gebruik van binnenlandse vluchten. Op deze vluchten mag je maximaal 20 kilo bagage meenemen

Wat trek je aan?

Wat betreft je kleding raden we je aan om praktische kleding mee te nemen die zich makkelijk laat combineren (laag over laag). In je kledingkeuze vragen we je om respect te tonen voor de lokale cultuur. Bij een bezoek aan een tempel dien je je schouders en knieën te bedekken. Dit kun je ook eenvoudig doen met een binddoek (sarong). Een tempel betreed je zonder schoenen!