Dromen over Thailand

Onze individuele rondreizen door Thailand zijn met zorg samengesteld door onze landenspecialisten. Op deze pagina delen onze reisspecialisten en reizigers hun mooiste reisherinneringen en ervaringen. Ben jij benieuwd naar hun reisvideo's, ervaringen en tips voor je reis naar Thailand? Lees dan snel verder!

Fiets met Lana door Sukothai

Thailand kent vele prachtige plekjes en Historisch Park Sukothai is er daar één van. Collega Lana pakte de fiets en verkende het enorme park bezaaid met prachtige boeddhabeelden.

"Voor mijn werk mocht een reis maken door het prachtige en afwisselde Thailand. Thailand is rijk aan bijzondere hoogtepunten en dit keer was ik in de gelegenheid om weer enkele fantastische plaatsen..."

Lees meer >

Productmanager Mariëlle ontdekt het andere Bangkok!

Bangkok, de hoofdstad van Thailand, kent vele gezichten. De drukte romdom toeristisch Khao San road, grote shoppingmalls, levendig Chinatown en het statige Royal Palace. Maar Bangkok heeft ook stille, groene wijken. Productmanager Mariëlle ontdekte het zelf per fiets.

"Bangkok is een op-en-top Aziatische stad met veel drukte. Maar wist je dat er in Bangkok ook uitgestrekte groengebieden zijn?"

Lees meer >

Nausikaä's hoogtepunten van Thailand

Afgelopen jaar heeft onze collega Nausikaä een individuele reis gemaakt door Thailand. Tijdens de reis heeft ze vele mooie bestemmingen bezocht. Het benoemen van de hoogtepunten vond ze dan ook erg lastig, maar het is haar gelukt! 

"Een klassieke excursie die we voor bijna al onze klanten voorzien, is de fietstocht door het achterland van Bangkok."

Lees meer >