Dromen over Zuid-Afrika

Onze individuele rondreizen door Zuid-Afrika zijn met zorg samengesteld door onze landenspecialisten. Op deze pagina delen onze reisspecialisten en reizigers hun mooiste reisherinneringen en ervaringen. Ben jij benieuwd naar hun reisvideo's, ervaringen en tips voor je reis naar Zuid-Afrika? Lees dan snel verder!

Online presentatie

Laat je in een half uur door onze reisspecialiste Katia inspireren en informeren over jouw individuele rondreis naar Zuid-Afrika.

Reiziger aan het woord: ervaar de Zuid-Afrikaanse winter!

Ingrid maakte deze zomer een reis van 25 dagen naar Zuid-Afrika met haar man en twee kinderen van 10 en 12 jaar. In totaal hebben zij op 12 plekken overnacht en zo’n 4.000 kilometer gereden.

De reis begon in en om Johannesburg. Na een interne vlucht hebben zij nog in een klein rondje de bezienswaardigheden in en om Kaapstad bezocht. De reis vond plaats in juli en augustus, dus in de Zuid-Afrikaanse winter.

Lees meer >

Met het gezin naar Zuid-Afrika

Nancy en Hendrik maakten afgelopen juli een onvergetelijke rondreis in Zuid-Afrika met hun drie zonen. Vanuit Brussel vlogen ze er op uit voor een 14-daags avontuur.

Hun op maat gemaakte rondreis bracht hen onder andere in Kruger National Park, Graskop, eSwatini (tot 2018 Swaziland), St. Lucia en Drakensberg.

Lees meer >

Benieuwd naar Zuid-Afrika?

Bekijk dan eens dit filmpje dat wij maakten van het prachtige en veelzijdige Zuid-Afrika. 

Reis van Kaapstad naar Johannesburg of andersom. Maak kennis met de vriendelijke bevolking en ga wilde dieren spotten in een van de wildparken die het land telt.

Verblijf in een privé wildreservaat in Zuid-Afrika

Reisspecialist Danilo reisde twee weken door Zuid-Afrika, waar hij een verschillende game drives heeft gedaan in Shindzela Safari Camp, een privé wildreservaat.

"Afgelopen mei ben ik twee weken op reis naar Zuid-Afrika geweest. Een fantastische en afwisselende reis, met als een van de hoogtepunten ons verblijf in Shindzela Safari Camp, een privé wildreservaat."

Lees meer >