Europa

Europa is een enorm gevarieerd continent, met als voordeel dat het lekker dichtbij ligt. Of het nu de Kaukasus is, de Balkan of Scandinavië, binnen een paar uur sta je in een andere wereld.

Verken Europa via een van onze websites of door een mail te sturen aan ons team.

Ontdek de Armeense kerk en de talloze prachtige kloosters die over het land verspreid zijn: in de bossen bij Dilidzjan, op een klif bij Tatev of met de heilige berg Ararat op de achtergrond. Armenië fascineert.
Rondrijden door Estland betekent niet alleen veel cultuur opsnuiven, maar ook genieten van de veelzijdige natuur. Tijdens je reis zie je in de Nationale Parken eindeloos veel bossen, wateren en moerassen.
Ontdek in Athene de schatten van de oudheid en hop van eiland naar eiland. Er zijn er meer dan genoeg. Zon, zee, strand, cultuur en heerlijk eten. In Griekenland vind je het allemaal.
In Litouwen kom je steeds in aanraking met de woelige geschiedenis van de Baltische staten. Het grootste deel van Vilnius stamt uit de 15e en 16e eeuw, toen Litouwen zeer machtig was. Bezoek ook de Kruisheuvel, een belangrijke bedevaartsplaats.
Pittoreske middeleeuwse Hanzesteden, uitgestrekte meren, getuigen van de Koude Oorlog, oerbossen met wisenten en besneeuwde bergtoppen op de grens met Tsjechië: in Polen kun je alle kanten op met je eigen huurauto.
Midden in de immense Atlantische Oceaan ligt een schitterende archipel klaar om ontdekt te worden. Reis met je eigen huurauto over het ene eiland en vaar over de diepblauwe golven naar het volgende.
Een dik pak sneeuw, bevroren meren en het noorderlicht maken van Lapland een winters sprookjesdecor. Ook in de zomer is Finland een aanrader met lange, lichte dagen waarin je kunt genieten van de ongerepte natuur.
In IJsland vind je de grootste gletsjers van Europa en de meest actieve vulkanen ter wereld. Het is de plek waar licht en donker in groot contrast staan met elkaar. Voor een actieve rondreis vol prachtige natuur is IJsland the place to be.
Op de eilanden Madeira en Porto Santo sta je midden in de prachtige natuur. De diepblauwe zee, smaragdgroene bomen en struiken en de veelkleurige bloemen vormen het ideale decor voor mooie wandelingen.
Zweden biedt een uniek landschap dat varieert van glooiende heuvels, oerbossen, meren, eilanden, stranden, en bergketens. De steden bieden een schat van culturele hoogtepunten van middeleeuwse bouwwerken tot moderne kunst. 
Het Akamas Nationaal Park en de Avakas kloof zijn voor natuurliefhebbers een must tijdens hun reis naar Cyprus. Ook de veelzijdige, kleurrijke steden en de Byzantijnse kerken en kloosters zijn de moeite waard.
De hoogste bergen van Europa vind je in de Kaukasus en hier zijn de mooiste kerken, kloosters en kenmerkende wachttorens gebouwd. Ook biedt Georgië de bruisende hoofdstad Tbilisi en entertainment in Batumi aan de Zwarte Zee.
In de vele kastelen en kerken zie je de lange geschiedens van Letland terug. Langs de lange kustlijn vind je mooie zand-stranden, rotsformaties en duinen. In de vier nationale parken wandel je door de ongerepte natuur.
De natuurwonderen van Noorwegen zijn een lust voor het oog en je camera. Geniet van indrukwekkende fjorden, woeste watervallen, orka’s en papegaaiduikers. Ook qua cultuur valt er heel wat te ontdekken, van de oude Vikingen tot nu.