Europa

Europa is een enorm gevarieerd continent, met als voordeel dat het lekker dichtbij ligt. Of het nu de Kaukasus is, de Balkan of Scandinavië, binnen een paar uur sta je in een andere wereld.

Verken Europa via een van onze websites of door een mail te sturen aan ons team.

Ontdek de Armeense kerk en de talloze prachtige kloosters die over het land verspreid zijn: in de bossen bij Dilidzjan, op een klif bij Tatev of met de heilige berg Ararat op de achtergrond. Armenië fascineert.
Het Akamas Nationaal Park en de Avakas kloof zijn voor natuurliefhebbers een must tijdens hun reis naar Cyprus. Ook de veelzijdige, kleurrijke steden en de Byzantijnse kerken en kloosters zijn de moeite waard.
Ontdek in Athena de schatten van de oudheid en hop van eiland naar eiland. Er zijn er meer dan genoeg. Zon, zee, strand, cultuur en heerlijk eten. In Griekenland vind je het allemaal. Stel via 'lees-meer' je vraag aan onze specialisten.
In de vele kastelen en kerken zie je de lange geschiedens van Letland terug. Langs de lange kustlijn vind je mooie zand-stranden, rotsformaties en duinen. In de vier nationale parken wandel je door de ongerepte natuur.
Midden in de immense Atlantische Oceaan ligt een schitterende archipel klaar om ontdekt te worden. Reis met je eigen huurauto over het ene eiland en vaar over de diepblauwe golven naar het volgende.
Rondrijden door Estland betekent niet alleen veel cultuur opsnuiven, maar ook genieten van de veelzijdige natuur. Tijdens je reis zie je in de Nationale Parken eindeloos veel bossen, wateren en moerassen.
In IJsland vind je de grootste gletsjers van Europa en de meest actieve vulkanen ter wereld. Het is de plek waar licht en donker in groot contrast staan met elkaar. Voor een actieve rondreis vol prachtige natuur is IJsland the place to be. Stel via 'lees-meer' je vraag aan onze specialisten.
In Litouwen kom je steeds in aanraking met de woelige geschiedenis van de Baltische staten. Het grootste deel van Vilnius stamt uit de 15e en 16e eeuw, toen Litouwen zeer machtig was. Bezoek ook de Kruisheuvel, een belangrijke bedevaartsplaats.
Bulgarije is een van Europa's best bewaarde geheimen. Van het oude Thracië tot de communistische tijd: de geschiedenis heeft er zijn sporen nagelaten. Die geschiedenis wordt omlijst door prachtige natuur en pittoreske dorpjes. Stel via 'lees-meer' je vraag aan onze specialisten.
De hoogste bergen van Europa vind je in de Kaukasus en hier zijn de mooiste kerken, kloosters en kenmerkende wachttorens gebouwd. Ook biedt Georgië de bruisende hoofdstad Tbilisi en entertainment in Batumi aan de Zwarte Zee.
Een van de hoogtepunten van Kroatië is natuurlijk het Plitvice nationaal park. En met duizenden eilanden, indrukwekkende natuur en charmante dorpjes is Kroatië een land om verliefd op te worden. Stel via 'lees-meer' je vraag aan onze specialisten.
Op de eilanden Madeira en Porto Santo sta je midden in de prachtige natuur. De diepblauwe zee, smaragdgroene bomen en struiken en de veelkleurige bloemen vormen het ideale decor voor mooie wandelingen.