Individuele rondreizen

De individuele rondreizen van YourWay2GO zijn met zorg samengesteld door onze reisspecialisten, op basis van onze kennis en ervaring.

In de reis zijn comfortabele, middenklasse accommodaties opgenomen. Wil je liever in een ander hotel verblijven? Kies een ander hotel door te klikken op 'je verblijf'en wijzig je hotel.

In de individuele rondreis hebben wij tevens het vervoer voor je geselecteerd. Waar mogelijk kun je je vervoer aanpassen. Kies bijvoorbeeld de nachttrein in China of Vietnam in plaats van een vlucht. Of reis met auto met chauffeur in Ecuador in plaats van de lokale bus.

Afhankelijk van je bestemming heb je in de rondreizen veel vrijheid. In sommige plaatsen hebben wij alvast een excursie voor je geselecteerd. Excursies die wij de moeite waard vinden om te doen. Uiteraard is het mogelijk om hier aanpassingen in te doen. Liever een vrije dag? Of de excursie op een andere dag? Het kan allemaal bij YourWay2GO.

De aangeboden rondreizen zijn exclusief internationale vlucht. Uiteraard is het wel mogelijk om de internationale vlucht in de reis op te nemen. Geef dit door bij het aanvragen van je offerte.

Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw individuele rondreis.
Individuele rondreizen