Zuid-Amerika

Een Zuid-Amerika rondreis is een groot en afwisselend avontuur. Hoge bergketens van de Andes die in Ecuador met vulkanen zijn bezaaid, de unieke Galápagos eilanden, de uitgestrekte Braziliaanse Amazone met zijn unieke dierenleven, immense gletsjers en walvissen in Argentinië, buitenaards aandoende landschappen op de hoogvlakte van Bolivia en natuurlijk de fantastische Inca's van Peru. Bekijk hieronder onze Zuid-Amerika reizen.

In Argentinië vind je de tropische regenwouden bij de watervallen van Iguazú, folklore en wijn in de hoge Andes en woeste berglandschappen met uitgestrekte meren, gletsjers, pinguïns en walvissen in Patagonië.
Het ongerepte Bolivia heeft met de zoutvlakte van Uyuni een ware schat in huis. La Paz is het kloppende hart. Vergeet niet de missies van Chiquitos of de schitterende natuur van Torotoro. Vanuit Rurrenabaque reis je naar de pampa's en de jungle van Madidi National Park.
Vier het leven in Brazilië, het land waar men altijd danst. Trek de Amazone in of rij te paard over de uitgestrekte Pantanal. Bezoek schilderachtig Ouro Preto en laaf je aan het feestgedruis op de stranden van Rio de Janeiro.
Van 's werelds droogste Atacamawoestijn in het noorden via metropool Santiago naar de uitgestrekte meren en besneeuwde bergtoppen in Patagonië: in Chili kun je alle kanten op. Paaseiland kan natuurlijk niet ontbreken op je reis.

De Galápagos eilanden moet je in je leven hebben bezocht. Vaar langs verschillende eilanden met een comfortabele en complete cruise, of maak, al eilandhoppend, gevarieerde uitstapjes vanuit je hotel op een van de eilanden.

Het hart van de Andes, rijk aan eeuwenoude culturen, waarvan de Inca's het bekendst zijn, levende folklore, indrukwekkende bergketens, warme en waterrijke jungle en de lekkerste keuken van Zuid Amerika. Peru!

De Avenue van de vulkanen en zijn eeuwenoude dorpsmarkten vol folklore: het klein en fijne Ecuador. Je vindt er ook de Amazone, gave koloniale steden en indrukwekkende watervallen. Maak je reis compleet met een Galápagos cruise.

Of het nu het sfeervolle Colonia de Sacramento is, de boulevards van Montevideo - met zijn mooie stadspaleis, of de populaire badplaats Punta del Este: Uruguay heeft net dat beetje extra waarmee je je reis naar Argentinië compleet maakt.