Aangepaste openingstijden

Sinds 1 februari 2020 zijn wij telefonisch een uur per dag minder bereikbaar.

Flexibele werkuren

Wij hebben onze telefonische  openingstijden beperkt tot tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Dit is een bewuste keuze! Als ‘protest’ tegen de 24 uurs economie waarbij ‘alles’ maar ‘direct’ beschikbaar moet zijn en waarbij te veel voorbij wordt gegaan aan de bijbehorende nadelen, vinden wij dat een goede balans tussen werk en privé absolute noodzaak is. We leven niet alleen om te werken.

Doordat wij nu tussen 10.00 uur en 16.00 uur bereikbaar zijn, kunnen wij onze werktijden veel makkelijker flexibel indelen. Collega's die 07.30 uur beginnen, kunnen om 16.00 uur naar huis om nog te gaan sporten. Brengen zij liever hun kinderen eerst naar school, dan beginnen zij rond 09.30 uur. Liever een dag thuiswerken? Dat kan ook. En zo vult iedereen zijn/haar eigen werktijden in.

Zijn jullie nu de dupe van deze kortere openingstijden? Wij denken van niet. In tegendeel zelfs! Wij zijn nu nog gemotiveerder en meer in balans zodat we jullie nog beter van dienst kunnen zijn. Omdat iedereen zijn/haar eigen ritme heeft, zijn wij per e-mail bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur en blijven we ook zaterdags geopend. Je kunt ons dus nog steeds makkelijk bereiken.

Contact buiten kantooruren

Op een duurzame manier reizen organiseren, heeft vele uitdagingen. Ter plaatse op de bestemming maar ook in Nederland op kantoor. Daarom hebben wij deze stap bewust gezet. We hopen dat jullie deze keuze waarderen en er voor kiezen met ons op reis te gaan.

En natuurlijk gaat dit beleid verder dan alleen maar onze openingstijden. Ook op andere vlakken proberen we het verschil te maken. Zo kan iedereen 3 dagen per jaar besteden aan doorbetaald vrijwilligerswerk, krijgen (meestal) mannelijke collega’s 6 weken 100% betaald ouderschapsverlof, maakt 90% van de collega’s jaarlijks een studiereis, wordt 1x per week een lunch aangeboden, stimuleren wij dat collega’s minimaal een maand bij onze lokale agenten in het buitenland gaan werken en krijgt iedereen jaarlijks een bijdrage  voor een vliegticket of treinreis.

Maar maak je niet ongerust; in noodsituaties blijven wij 24 uur per dag bereikbaar op ons noodnummer. Zodat wij direct kunnen handelen als dat absoluut noodzakelijk is.