De veelzijdigheid van YourWay2GO

YourWay2GO biedt individuele rondreizen aan op maat.

Kies uit ons uitgebreide aanbod

Het organiseren van individuele reizen op maat is al meer dan twintig jaar onze passie. En voor jouw verre reis kun je bij YourWay2GO veel kanten op. Onze website helpt je al een eind op weg om je te oriënteren op je reis.

Je kunt er een kant-en-klare rondreis of familiereis aanvragen en je reis naar wens aanpassen. Hieronder lees je hoe dat in zijn werk gaat.

Kies een kant-en-klare rondreis of familiereis

Onze individuele rondreizen en familiereizen zijn met zorg uitgestippeld door onze landenspecialisten. Je kunt binnen deze vaststaande route zelf je reis verder verfijnen:

  • ergens een dagje langer of korter blijven
  • een excursie uitkiezen of veranderen 
  • kiezen voor een ander hotel

Bij YourWay2GO zet jij de puntjes op de i.

Vraag via onze website een vrijblijvend reisvoorstel aan. Na ontvangst van je aanvraag nemen wij altijd eerst telefonisch contact met je op om de reisroute en jouw wensen uitgebreid met je door te nemen. Na dat gesprek werken we dan een persoonlijk en passend reisvoorstel voor je uit.

Het boeken van je droomreis

Als ons reisvoorstel naar wens is, dan kun je dat met één klik op de knop boeken. Wij zullen jouw reis dan voor je gaan vastleggen bij onze lokale partners. Zodra zij je reis helemaal hebben georganiseerd laten we je dat weten.

Mochten er in dat proces wijzigingen plaatsvinden, dan overleggen we dat natuurlijk eerst met je.

Tien dagen voor vertrek ontvang je via de persoonlijke MyWay2GO pagina je reisbescheiden, bijvoorbeeld je e-tickets en het reisprogramma.

De reis en daarna.... je volgende reis bij YourWay2GO

Dan kan jouw reis beginnen. Tijdens de reis zijn YourWay2GO en onze lokale partners vierentwintig uur per dag telefonisch bereikbaar om je te helpen bij onvoorziene situaties. Onze ervaring leert echter dat alles doorgaans goed verloopt.

Na thuiskomst zijn we natuurlijk benieuwd naar je ervaringen. Daarvoor sturen we je een enquête waarin je die met ons kunt delen. Ook zullen we je uitnodigen voor een enquête van Klanten vertellen.