Neem contact met ons op

Voor je vragen kun je op verschillende manieren bij ons terecht

Adres, telefoon, e-mail & Facebook

YourWay2GO is gevestigd op:

Entrada 223
1114 AA Amsterdam - Duivendrecht

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00u tot 17.00u.

Op zaterdagen werken we met een afgeslankt team en is jouw reisspecialist mogelijk niet aanwezig. Een veelbereisde collega kan je dan wel een eind op weg helpen. En anders zorgen we ervoor dat jouw reisspecialist zo spoedig mogelijk contact met je opneemt.

We zijn gesloten op Nieuwjaarsdag, Koningsdag, Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag.

Ons kantoor bezoeken

Natuurlijk ben je van harte welkom om bij ons langs te komen. Laat dit wel even vooraf weten, zodat het zeker is dat de reisspecialist van jouw bestemming wel aanwezig is. Ook wij zijn als reizigers vaak in het buitenland te vinden.

Met de auto? Parkeren voor de deur is mogelijk. Parkeer de auto op één van de parkeerplaatsen voor de deur of bel aan bij de slagboom (nummer: 223). Ons pand is het eerste pand aan jouw linkerhand.

Reis je met navigatie? Voer dan Duivendrecht in in plaats van Amsterdam.

Met het openbaar vervoer? Vanaf alle treinstations is de Entrada goed te bereiken. Zowel metro 50, 53 als 54 stoppen op metrohalte Van der Madeweg. Loop je het metrostation uit, dan ligt de Entrada aan jouw linkerhand. Loop het bedrijventerrein op, net over het watertje.Ons pand is het laatste pand aan jouw rechterhand.

Contact opnemen

  • Je kunt ons 24 uur per dag bereiken
  • Telefoon (van maandag t/m zaterdag van 10.00 -17.00):  020 - 7 88 77 55
  • Noodnummer (enkel in geval van nood): 06  - 533 13 932
  • Email: [email protected]
  • Facebook: facebook.com/yourway2go

Bankgegevens

Rekeningnummer/IBAN: NL 66 INGB0677724640 en BIC: INGBNL2A.

De factuur kun je betalen onder vermelding van YourWay2GO en de boekingscode (B-IN-nummer)

Je kunt bij ons niet cash en niet met creditcard betalen.

YourWay2GO en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.