Neem contact met ons op

Voor je vragen kun je op verschillende manieren bij ons terecht

Bel of mail ons!

Mail

Heb je een vraag over een van onze bestemmingen of een algemene vraag? Stel deze dan gerust per mail: [email protected]. Een van onze reisspecialisten helpt je dan graag verder.

Telefoon

Liever je reisplannen of vragen telefonisch bespreken? Dan kun je ons bellen op  020 - 788 77 55 van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur. 

Noodgeval

Bij een noodgeval moet je denken aan een last-minute annulering (binnen 24 uur voor vertrek), (vlucht)vertraging of ziekenhuisopname. Bel het noodnummer dus alleen in geval van nood: 06 - 533 13 932.

Adres en openingstijden

Adresgegevens

YourWay2GO
Entrada 223
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. 

Ons kantoor is gesloten op de volgende (feest)dagen: zondag 1 januari (Nieuwjaarsdag), maandag 10 april (2e Paasdag), donderdag 27 april (Koningsdag), donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag), maandag 29 mei (2e Pinksterdag) en dinsdag 26 december (2e Kerstdag).

Ons kantoor bezoeken?

Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen. Maak van te voren wel een afspraak, ook onze reisspecialisten zijn namelijk net als onze reizigers af en toe in het buitenland te vinden voor het vergroten van hun reiskennis.

Bankgegevens

De factuur kun je betalen onder vermelding van YourWay2GO en je boekingscode (B-IN-nummer).

Rekeningnummer/IBAN: NL 66 INGB0677724640
BIC: INGBNL2A

YourWay2GO is een handelsnaam van Adventure Specialists BV. We zijn geregistreerd bij de kamer van koophandel van Amsterdam onder registratienr: 32097397. We zijn lid van SGR, ANVR, Calamiteitenfonds en IATA.

Volg ons!

Blijf dagelijks op de hoogte van alle leukste reisweetjes en inspiratie via onze Instagram, Facebook, YouTube en LinkedIn pagina. Vergeet ook niet om zelf jouw leukste reisfoto's met ons te delen via #yourway2go. 
Daarnaast hebben wij elk kwartaal een nieuwe editie van het YourWay2GO reismagazine met leuke columns, reistips over onze bestemmingen en maak je elke editie kans op een reischeque! Alle reden dus om het magazine te lezen. Bekijk onze laatste editie.