Neem contact met ons op

Voor je vragen kun je op verschillende manieren bij ons terecht

Adres, telefoon, e-mail & Facebook

YourWay2GO is gevestigd op:

Entrada 223
1114 AA Amsterdam - Duivendrecht

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00u tot 17.00u.

Gewijzigde openingstijden

In verband met de tropische temperaturen zijn wij van woensdag 24 t/m vrijdag 26 juli tussen 10.00 – 15.00 uur bereikbaar.  

Zaterdagen

Op zaterdagen werken we met een afgeslankt team en is jouw reisspecialist mogelijk niet aanwezig. Een veelbereisde collega kan je dan wel een eind op weg helpen. En anders zorgen we ervoor dat jouw reisspecialist zo spoedig mogelijk contact met je opneemt.

Feestdagen

We zijn gesloten op Nieuwjaarsdag, Koningsdag, Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag.

Ons kantoor bezoeken

Natuurlijk ben je van harte welkom om bij ons langs te komen. Laat dit wel even vooraf weten, zodat de juiste reisspecialist aanwezig zal zijn. Ook wij zijn als reizigers vaak in het buitenland te vinden.

Kom je met de auto? Parkeer dan op één van de parkeerplaatsen voor de deur of bel aan bij de slagboom (nummer: 223). Ons pand is het eerste aan jouw linkerhand. Voer op je navigatie geen Amsterdam in, maar Duivendrecht.

Vanaf alle treinstations is de Entrada met de metro goed te bereiken. Zowel metro 50, 53 als 54 stoppen op halte Van der Madeweg. Loop je het metrostation uit, dan ligt de Entrada aan jouw linkerhand. Loop net over het watertje het bedrijventerrein op tot het laatste pand rechts. Er staat groot 200 boven de ingang.

Contact opnemen

Bankgegevens

Rekeningnummer/IBAN: NL 66 INGB0677724640 en BIC: INGBNL2A.

De factuur kun je betalen onder vermelding van YourWay2GO en je boekingscode (B-IN-nummer)

Je kunt bij ons niet cash en niet met creditcard betalen.