YourWay2GO

Bel of mail ons!

Mail

Heb je een vraag? Stel deze dan gerust per mail: [email protected]. Wij helpen je dan graag verder.

Telefoon

Liever je vragen telefonisch bespreken? Je kunt ons bereiken op 020 - 788 77 55 van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur. 

Noodgeval

Bel in een noodgeval naar + 31 20 788 77 55. Bij een noodgeval moet je denken aan een last-minute annulering (binnen 24 uur voor vertrek), (vlucht)vertraging of ziekenhuis- opname. Buiten kantooruren kies je nummer 1 in het keuzemenu om doorverbonden te worden met onze alarmcentrale.

Het einde van een mooi avontuur!

Adventure Specialists B.V., waaronder YourWay2GO valt, heeft besloten om zich in de toekomst alleen nog maar te richten op groepsreizen. In de toekomst zullen wij geen individuele reizen meer aanbieden. Dit betekent dat het merk YourWay2GO per 1 januari 2024 ophoudt te bestaan

Je hebt nog wel toegang tot je persoonlijke MyWay2GO pagina, waar je alle informatie over je boeking kunt terugvinden. Klik hier om naar de Myway2GO pagina  te gaan.

Veelgestelde vragen

Welke gevolgen heeft dit voor mijn reis?

Dit besluit heeft voor jouw geboekte reis geen gevolgen. Je reis zal gewoon uitgevoerd worden zoals je deze bij ons geboekt hebt. Zowel voor reizen die vertrekken in 2023 én 2024. Je kunt dus zorgeloos op reis. Een toegewijd team blijft telefonisch en per e-mail beschikbaar voor je vragen en opmerkingen. Zij zullen erop toezien dat je goed voorbereid op reis gaat en je reis naar behoren verloopt. Voor jou verandert er dus niets.

Ik heb een geldig reisvoorstel. Kan ik dit nog boeken?
Ja, dat kan! Als je van ons een reisvoorstel hebt ontvangen kan je deze nog bij ons boeken. We zullen de reis vastleggen bij onze lokale partner en ervoor zorgdragen dat je kunt gaan genieten van de reis die je met een van onze reisspecialisten hebt samengesteld.    

Waarom stopt YourWay2GO?

Adventure Specialists B.V., waartoe YourWay2GO ook behoort, stopt met het aanbieden van individuele reizen. 

Met onze zusterorganisaties Koning Aap en Shoestring, die ook onderdeel zijn van Adventure Specialists B.V., richten wij ons in de toekomst volledig op de groepsrondreizen en blijven wij reizen aanbieden naar mooie bestemmingen over de hele wereld. Het is een bewuste keuze om ons voortaan alleen op groepsrondreizen te gaan richten en binnen deze visie past het merk YourWay2GO niet meer. We focussen ons op deze twee merken met onder andere uitbreiding en verdieping van het (nu al ruime) reisaanbod. We helpen je in de toekomst dan ook met genoegen bij deze merken. Ook als je met je eigen groep op reis wilt kun je terecht bij onze zusterorganisatie Koning Aap. Graag tot ziens!

Waar kan ik terecht met vragen over mijn reis?
Je kunt ons via de gebruikelijke kanalen bereiken, per e-mail of telefonisch. In Nederland bel je 020 7 88 77 55 en in België bel je 09 234 13 11. We zijn bereikbaar tussen 10:00 en 16:00 op doordeweekse dagen.

 

Bankgegevens

De factuur kun je betalen onder vermelding van YourWay2GO en je boekingscode (B-IN-nummer).

Rekeningnummer/IBAN: NL 66 INGB0677724640
BIC: INGBNL2A

YourWay2GO is een handelsnaam van Adventure Specialists BV. We zijn geregistreerd bij de kamer van koophandel van Amsterdam onder registratienr: 32097397. We zijn lid van SGR, ANVR, Calamiteitenfonds en IATA.