Afrika

Een Afrika rondreis brengt je in een andere en diverse wereld. Proef Arabische sferen in Marokko, bewonder Egyptische cultuurschatten uit de oudheid en leer alle aspecten van Zuid Afrika kennen, van zowel de dierenwereld als de boeiende maatschappij. Bekijk hieronder onze Afrika reizen.

In Egypte kom je tijd te kort, zoveel is er te zien. Bezoek de vele schatten van haar lange geschiedenis, van piramides tot immense paleizen. Struin door de soeks van Cairo, vaar in de felukka over de Nijl en bezoek mediterraan Alexandrië. Aan de Rode Zee is het heerlijk duiken, snorkelen en ontspannen.

Compleet Marokko heeft veel te bieden: middeleeuwse Koningssteden, imposante bergpassen, romantische zandduinen en strand, heel veel strand. Om nog maar te zwijgen over de Marokkaanse keuken. Rijd met je eigen auto door dit afwisselende en gastvrije land.

Bekijk het rijke dierenleven in de vele Nationale Parken die Afrika rijk is. Naast de 'big five' kun je in het juiste seizoen ook walvissen spotten. Bezoek bruisende steden en kleine dorpjes en geniet van de heerlijke, lokale wijnen.