Dansen tot de zon opkomt in Phuket

Beschrijving

In Phuket kun je dansen tot de zon opkomt, flaneren over de boulevards, maar ook de rust opzoeken op de prachtige witte zandstranden van Kata Beach en Karon Beach.

Phukets onderwaterwereld is sensationeel. Met de prachtige riffen en rotsformaties van de Andaman zee hoort Phuket bij de top 10 duikbestemmingen van de wereld.

Duiken in Phuket is voor zowel beginnende als gevorderde duikers een aanrader. Ook kun je er goed snorkelen en uitstapjes maken naar omringende eilandjes.

Phuket is een geliefd eiland onder levensgenieters die op comfortabele wijze in oosterse sferen willen verkeren. Het is een laagdrempelige bestemming waar dan ook veel mensen op af komen.

Het is een heerlijke plek om enkele dagen te genieten van zon, zee en strand en er is genoeg te doen. Voor iedereen is er wel een strand op maat te vinden waar we hotels voor je hebben geselecteerd.

Karon Beach is een mooi strand met veel bedrijvigheid, maar nog steeds een stuk rustiger dan Patong Beach. 

Surin Beach is een rustiger en kleiner strand met goud zand, waar je heerlijk tot rust komt.

Kata Beach is eveneens een ideale bestemming om even bij te komen van het reizen, want op het witte zandstrand hangt een gemoedelijke en ontspannen sfeer. 

Je kunt ook verblijven in Phuket Town, waar je oude, kleurrijke huizen in koloniale stijl en gezellige winkels, bars en restaurants vindt. Bezoek ook de night market. Hier vandaan is het iets verder naar het strand dan je gewend bent.

Een cultureel uitstapje kun je ondernemen naar Wat Chalong. Ook de Witte Boeddha is een prachtige plek. Met een lengte van 45 meter hoog is het niet alleen een gigantisch Boeddhabeeld. Je hebt ook een prachtig uitzicht op de omgeving.

Je kunt ook heerlijk in de natuur gaan wandelen, want het schiereiland is bedekt met dikke jungle. De Bang Pae, Kathu en de Ton Sai watervallen zijn mooi en te bereiken door middel van een leuke wandeling. 

Programma

Dag 1: Phuket

Kata Palm Resort & Spa

Dag 2: Phuket

Kata Palm Resort & Spa

  • Zorgvuldig door ons samengesteld
  • Kies je rondreis
  • Pas je hotel, excursie en vervoer aan
  • Kies je bouwstenen
  • Bepaal de vertrekdatum
  • Wij doen de rest

Zelf je reis samenstellen

  • Kies je vertrekdatum en startpunt 
  • Stel je route stap voor stap samen
  • Pas je hotel, excursie en vervoer aan
Stel zelf je reis samen