Green2GO

Als aanbieder van avontuurlijke rondreizen hechten wij veel belang aan het verminderen van de druk die toerisme uitoefent op de natuurlijke en sociale leefomgeving van onze reisbestemmingen. YourWay2GO is daarom dé duurzame reisspecialist

Feeling Responsible

Als eerste specialist in reizen naar verre bestemmingen hebben wij Feeling Responsible gelanceerd. Op deze nieuwe website kun je alles lezen over onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid.

Zo kun je zien welke lokale projecten door onze reizigers en ons (financieel) worden ondersteund en dat wij standaard de CO2-uitstoot van onze reizen compenseren.

Daarnaast kun je op ons blog alles lezen over de laatste ontwikkelingen, de behaalde resultaten en praktische tips over wat je zelf kunt doen om je reis groener te laten verlopen.

Onderscheidingen en certificaten

Verder vind je hier de door ons behaalde resultaten terug in de vorm van onderscheidingen en certificaten.

We hebben een milieuprogramma opgesteld met allerlei praktische maatregelen en hebben ten slotte duidelijke afspraken gemaakt met onze lokale agenten. Behalve belangrijke partners zijn zij ook een dankbare inspiratiebron voor ons beleid.

Neem eens een kijkje op onze nieuwe website Feeling Responsible.

Onze missie

Als aanbieder van avontuurlijke rondreizen hechten wij veel belang aan het verminderen van de druk die toerisme uitoefent op de natuurlijke en sociale leefomgeving van onze reisbestemmingen.
Onze missie is dan ook het steeds meer en beter verwerven van duurzaamheid in onze activiteiten. Met onze zusterorganisaties Koning Aap, Shoestring en Entdeck die Welt streven we naar een constante verbetering op het gebied van verantwoord reizen.

Regelmatig nemen wij onze eigen producten onder de loep en werken wij mee aan projecten, op zoek naar duurzame oplossingen.

Lees meer over onze missie.
YourWay2GO en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in . Meer lezen.