Midden-Amerika

Reis naar de uitbundige natuur van Costa Rica, de prachtige koloniale steden van Cuba en de indrukwekkende Precolombiaanse bouwwerken van Mexico en Guatemala.
 Bekijk hieronder onze Midden-Amerika reizen.

Belize is een waar paradijs voor snorkelaars en duikers. Ook strandliefhebbers komen hier volledig aan hun trekken. Op het vasteland vind je ontspannen steden en dorpjes en een paar mooie Maya sites.

Beklim tijdens je reis in Costa Rica een van de vele vulkanen. Trek door dichte wouden van en ontdek daarbij een onvoorstelbare rijkdom aan dierenleven. En natuurlijk bezoek je tijdens reis door Costa Rica een van de vele stranden.

In Cuba lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Dat is te zien aan de beroemde oldtimers op straat. De koloniale steden zijn fotogeniek en je Cuba rondreis is pas compleet met een bezoek aan een sigarenfabriek en het strand.

In ongerept Guatemala bezoek je de prachtig half-vervallen stad Antigua, vaar je over het uitgestrekte Atitlán meer en slenter je door het Caribische Livingstone. En vergeet niet de imposante Maya-stad Tikal.

Veelzijdigheid is het kenmerk van je Mexico rondreis. De overgeleverde steden van eeuwenoude culturen, uitgestrekte stranden, diepgroene nevelwouden en, ook fijn, heerlijk eten en drinken.