Overnachtingen in Albaniƫ

Voor je reis door Albanië gaan we uit van centraal gelegen middenklasse hotels op basis van logies en ontbijt, waarbij je kamer beschikt over een eigen badkamer.

Welk hotel past bij jou?

Tijdens je reis door Albanië overnacht je in hotels van goede kwaliteit. We gaan uit van centraal gelegen middenklasse hotels op basis van logies en ontbijt, waarbij de kamers altijd beschikken over eigen douche en toilet.

Op de meer afgelegen plekken kunnen de hotels wat eenvoudig aanvoelen, omdat ze niet aan de Westerse standaard zijn aangepast. Dat maakt reizen voor ons ook zo'n avontuurlijke aangelegenheid: dat je elke nacht in weer heel andere sferen overnacht.

Bij de mensen thuis

In Theth en Valbonë slaap je in een guesthouse bij de mensen thuis. Behalve je ontbijt verzorgt de gastvrije familie ook je avondeten. Neem voor het contact met je gastheer of -vrouw wat foto's van thuis mee.

Zo langzamerhand worden de guesthouses steeds meer op westerse toeristen afgestemd, maar in sommige gevallen is het nog ouderwets écht op reis. Denk dan aan eenvoudiger interieur - wat je ook als vintage zou kunnen zien - en gedeeld sanitair.