Vliegtickets naar China

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Er zijn verschillende mogelijkheden om van Amsterdam naar China te vliegen. Wij adviseren om rechtstreeks te vliegen omdat dit het minst belastend is voor het milieu. En dit kan in China goed, want er wordt rechtstreeks gevlogen op Beijing, Shanghai, Hangzhou, Chengdu, Xiamen, Guangzhou en Hong Kong.

Beijing

KLM en China Southern Airlines brengen je in 8 tot 10 uur rechtstreeks naar Beijing. Rechtstreeks vliegen betekent over het algemeen dat de tickets iets duurder zijn dan wanneer je met een tussenstop vliegt, maar is wel duurzamer en comfortabeler. China Airlines vliegt met de Airbus A380.

Emirates, via Dubai, en Turkish Airlines, via Istanbul, vliegen beiden in minder dan 18 uur naar Beijing. 

Shanghai

KLM is de beste keuze om naar Shanghai te vliegen. Dit doen zij rechtstreeks in zo'n 11 uur. Ook China Eastern Airlines biedt een directe vlucht aan naar Pudong Airport. Alternatieven zijn Emirates, via Dubai, en Lufthansa, via München of Frankfurt.

Hong Kong

Vanaf Amsterdam vlieg je met KLM en Cathay Pacific rechtstreeks naar Hong Kong. Deze vlucht doet er 11 a 12 uur over. 

Met een tussenstop vlieg je het beste met China Southern, via Guangzhou of de noordelijke route met Finnair, via Helsinki. Ook Emirates, via Dubai, en Etihad, via Abu Dhabi, bieden de connectie aan.

KLM vliegt op meer bestemmingen binnen China. Zo is het mogelijk om rechtstreeks naar Chengdu, Hangzhou of Guangzhou te vliegen. Vanuit hier kun je ook heel goed onze rondreizen beginnen.

Xiamen Airlines vliegt met de dreamliner rechtstreeks naar Xiamen met voordelige verbindingen naar andere delen van China.

Duurzaam op reis

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres. Draag jouw steentje bij door, waar mogelijk, rechtstreeks naar jouw bestemming te vliegen. Hoe minder je opstijgt en landt, hoe minder CO₂-uitstoot.

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid op Feeling Responsible.