Vliegtickets naar China

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen kunnen wij ook de internationale vliegtickets voor je regelen. Wel zo gemakkelijk om je hele reis bij YourWay2GO onder te brengen. In geval van vluchtwijzigingen en/of vertragingen kunnen wij je beter assisteren dan wanneer je de vlucht zelf regelt. Wij zorgen ervoor dat je vlucht goed aansluit op jouw reis!

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen of rondreizen boeken.

Wil je de vlucht via ons boeken, geef dit dan aan bij het samenstellen van je reis op maat en wij zoeken een bijpassende vlucht en kijken of er nog speciale aanbiedingen zijn.

Hoe kom je er?

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om van Amsterdam naar China te vliegen. Wij lichten hieronder de beste connecties toe.

Beijing

KLM en China Southern brengen je in ongeveer 10 uur rechtstreeks naar Beijing. Rechtstreeks vliegen betekent over het algemeen dat de tickets iets duurder zijn dan wanneer je met een tussenstop vliegt.

Emirates, via Dubai, en Turkish Airlines, via Istanbul vliegen beide in minder dan 18 uur naar Beijing. Omdat je een tussenstop maakt, is de prijs vaak iets gunstiger dan wanneer je rechtstreeks vliegt.

Shanghai

Om rechtstreeks te kunnen vliegen naar Shanghai kies het beste voor de KLM. Zij vliegt in ongeveer 11 uur naar Shanghai (Pu Dong Airport). Maar ook China Southern en China Eastern Airlines vliegen vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Shanghai.

Vind je het niet erg om een tussenstop te maken, dan is Emirates, via Dubai een optie of kies voor Lufthansa, via M√ľnchen/Frankfurt.

Hong Kong

Vanaf Amsterdam vlieg je met KLM en Cathay Pacific rechtstreeks naar Hong Kong. Deze vlucht doet er op de heenweg zo'n 11 uur over, op de terugweg duurt de vlucht ongeveer 12 uur. 

Met een tussenstop vlieg je het beste met China Southern, via Guangzhou of met Jet Airways via Mumbai. Maar ook Emirates, via Dubai is een goede keus.

KLM vliegt op een heel aantal bestemmingen binnen China. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld naar Chengdu, Hangzhou of Guangzhou te vliegen 

 

Wil je dat wij een vlucht voor je regelen, geef dit dan aan bij het samenstellen van je reis. Wij zoeken een bijpassende vlucht en kijken of er nog aanbiedingen van toepassing zijn.
YourWay2GO en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in . Meer lezen.