Excursies in Colombia

Je kunt geheel naar wens excursies toevoegen aan je reis of er weer uit halen. Uiteraard adviseren wij je graag! Er is in Colombia zo veel te doen en te beleven, bijna te veel om op te noemen. Kijk snel bij onze excursiemogelijkheden en kies de excursies die bij jou passen. 

Welke excursie past bij jou?

Bij alle rondreizen vermelden wij welke excursies mogelijk zijn. In een aantal bouwstenen en rondreizen zijn de excursies zelfs inbegrepen. Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag.

  • Verken het bruisende centrum Bogotá per fiets en breng een bezoekje aan de indrukwekkende zoutkathedraal van Zipaquirá.
  • Vanuit het dorpje Villa de Leyva kun je een dag op stap naar de archeologische site El Infiernito, de dinosaurus van El Fossíl en een zeventiende-eeuws klooster. Voor een stevige wandeling trek je het uitgestrekte merengebied van Santuario de Iguaque in.
  • In Medellín ga je op stap met een gids om alles te weten te komen van topcrimineel Escobar. Een dagexcursie brengt je naar het schilderachtige dorpje Santa Fe de Antioquia.
  • In de koffieregio bij Salento bezoek je per willy, zo'n ouderwetse jeep, de indrukwekkende palmen van de Valle de Cocora. Bezoek er ook een koffiefinca om alles te weten te komen over ons dagelijks bakkie pleur.
  • Vanuit Popayánde trek je de bergen in om over de lokale zondagsmarkt van Silvia te struinen.
  • In de idyllische heuvels van San Agustin ga je te paard of per jeep naar het Parque Arqueológico, de Alto de los Idolos, La Palota of andere sites om de indrukwekkende, precolumbiaanse beelden te bewonderen.
  • In de Tatacoa woestijn bezoek je de rode en grijze woestijn en kom je 's avonds in het Observatorio de Tatacoa alles te weten over de sterrenhemel.
  • Natuurlijk bezoek je vanuit Santa Marta & Taganga of Palomino het Tayrona National Park. Sportievelingen maken de meerdaagse trektocht naar Ciudad Perdida.
  • Rondom Cartagena liggen prachtige stranden en eilanden waar je prima een dagje heen kunt varen. Je kunt ook een modderig bad nemen in een nabijgelen moddervulkaan.
Samen met onze lokale vertegenwoordiger streven wij ernaar om duurzame excursies aan te bieden. YourWay2GO biedt daarom geen dieronvriendelijke excursies aan.