Ons aanbod

Overnachten in Indonesië

Tijdens je reis door Indonesië overnacht je in hotels van goede kwaliteit. We gaan uit van centraal gelegen middenklasse hotels op basis van logies en ontbijt. De meeste hotels hebben een zwembad en kamers met airco. Is er geen airco, dan is er vaak wel een ventilator (fan) aanwezig.

Vervoer in Indonesië

Voor jouw reis door Indonesië maken we meestal gebruik van auto met chauffeur. Bezoek je meerdere eilanden? Dan maak je uiteraard gebruik van een binnenlandse vlucht of een ferry.

Excursies in Indonesië

Je kunt naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. In Indonesië zijn er veel excursie mogelijkheden en is er voor ieder wat wils. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vliegtickets naar Indonesië

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Pocket WiFi in Indonesië

Tijdens je reis in Indonesië vind je het wellicht fijn om bereikbaar te blijven. In steeds meer landen doet de pocket Wi-Fi zijn intreden. Wij bieden dit apparaatje dan ook aan in Indonesië.