Ons aanbod

Overnachten in Indonesië

Tijdens je reis door Indonesië overnacht je in hotels van goede kwaliteit. We gaan uit van centraal gelegen middenklasse hotels op basis van logies en ontbijt. Vaak hebben hotels een zwembad en hebben de kamers airco. Is er geen airco, dan is er vaak wel een ventilator (fan) aanwezig.

Vervoer in Indonesië

Voor jouw reis door Indonesië maken we meestal gebruik van auto met chauffeur. Bezoek je meerdere eilanden? Dan maak je uiteraard gebruik van een binnenlandse vlucht of een ferry.

Excursies in Indonesië

Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag! Ben je bijvoorbeeld van plan om tijdens je reis naar Indonesië het mooie Sumatra te bezoeken? Dan dan mag een bezoekje aan de orang-oetans in Bukit Lawang niet ontbreken.

Pocket WiFi in Indonesië

Het is op reis steeds makkelijker om bereikbaar te blijven. In steeds meer landen doet de pocket Wi-Fi zijn intreden. We bieden dit apparaatje dan ook aan in Indonesië.

Vliegtickets naar Indonesië

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.