Ons aanbod

Overnachten in Japan

De meeste reizigers wisselen een overnachting in traditionele hotels zoals een ryokan af met overnachtingen in westerse hotels.

Vervoer in Japan

Wanneer je met YourWay2GO door Japan reist, reis je met de mega snelle bullet trein, de Shinkansen. Van ons krijg je de Japan Railpass waarmee je gemakkelijk het hele land doorkruist.

Excursies in Japan

Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag! De steden in Japan zijn zo groot dat het haast onmogelijk is om zelf de allerleukste plekjes te ontdekken. Ga daarom samen met een ervaren gids Tokyo of Kyoto ontdekken tijdens een leuke stadstour.

Vliegtickets naar Japan

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.
YourWay2GO en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in . Meer lezen.