Excursies in Kirgizië 

Je kunt geheel naar wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag! Er is in Kirgizië zo veel te doen en te beleven, bijna te veel om op te noemen. Kijk snel bij onze excursiemogelijkheden en kies de excursies die bij jou passen.

Wat kun je allemaal gaan doen in Kirgizië

In onze kant en klare rondreizen kun je excursies toevoegen en weer weghalen. Uiteraard adviseren wij je daar graag bij.

In Kirgizië zul je veel uitstapjes maken met je eigen auto en chauffeur. Mocht je die niet hebben, dan kunnen wij het volgende voor je regelen:

  • Maak vanuit Bishkek een mooie dagexcursie naar de eeuwenoude minaret van Burana. Eromheen staan die typische oude grafstenen, de zogenaamde bal-bals. Je kunt ook een dag gaan wandelen in de indrukwekkende Ala Archa vallei.
  • Als je niet bij Tash Rabat in een yurt wilt slapen, dan kun je deze histoische plek binnen een dag bezoeken vanuit Naryn. Je zal dan ook stoppen bij de citadel Koshoi Korgon, waar de legendarische Manas zijn vriend Koshoi zou hebben begraven.
  • Vanuit Bokonbayevo kun je paardrijden en lange wandeltochten maken. We regelen graag transport en een gids voor je. Je kunt ook een traditionele valkenier bezoeken. Ook zou je je eigen viltkleed kunnen maken.
  • Als je in Karakol bent, vergeet dan niet te gaan wandelen in de valleien van Jeti Ögüz en Karakol National Park. Een pittige en avontuurlijke jeeptocht brengt je naar de afgelegen warmwaterbronnen van Altyn Arashan.

Samen met onze lokale vertegenwoordiger in Bishkek streven wij ernaar om duurzame excursies aan te bieden. YourWay2GO biedt dan ook geen dieronvriendelijke excursies aan.

YourWay2GO en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in . Meer lezen.