Ons aanbod in Maleisiƫ

Overnachten in Maleisië

Tijdens je reis door Maleisië overnacht je in hotels van een verschillende kwaliteit. Zo kun je op het eiland Langkawi in een luxe bungalow op het water slapen en in de jungle van Borneo logeer je bij de lokale Iban stam thuis. Met zorg kiezen wij, in samenspraak met de lokale agent, onze Maleisië hotels uit.

Vervoer in Maleisië

Er zijn verschillende manieren om in Maleisië rond te reizen. De meest ideale manier is met een huurauto. Op die manier kun je stoppen waar en wanneer je wilt en zo zelf je reistempo bepalen. Maleisië heeft goede geasfalteerde wegen en duidelijke wegaanduidingen. Op Borneo reis je met auto en chauffeur. Grote afstanden leg je per binnenlandse vlucht af.

Excursies in Maleisië

Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag! Ga bijvoorbeeld met een jeep naar het mossige bos op de Cameron Highlands of maak een interessante stadtoer door Melaka of Penang.

Vliegtickets naar Maleisië

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.