Hoe reis je door Polen?

YourWay2GO regelt het vervoer tijdens je rondreis door Polen. Een reis door Polen maak je met je eigen huurauto, met een auto met chauffeur of met het openbaar vervoer.

Zelf rijdend weids Polen verkennen

Je kunt Polen prima met je eigen huurauto bereizen. Je bepaalt dan zelf hoe laat je vertrekt en waar je onderweg stopt. De kwaliteit van de hoofdwegen is goed, naarmate je de gebaande paden verder verlaat gaat de kwaliteit ook achteruit. Je rijdt dus over strakke vierbaanswegen of smalle, slingerende zandweggetjes. In sommige gevallen is het even wennen aan het lokale verkeer, zeker in de grote steden.

In samenwerking met onze partners bieden we moderne en goed onderhouden auto’s aan. Je kunt deze ophalen bij aankomst op de luchthaven, waar je hem aan het eind van je reis ook weer inlevert. Mocht je de auto op een andere plek afgeleverd willen zien, of ergens anders weer willen inleveren, dan regelen we dat voor je.

Het gemak van je eigen chauffeur

Als je liever niet zelf rijdt, dan kunnen we je een auto met chauffeur aanbieden. Dan ben je echt helemaal op vakantie. De chauffeur kan de hele reis bij je blijven, waarbij ook op de dagen dat je niet reist zijn diensten tot jouw beschikking staan. Maar je kunt ook kiezen voor losse trajecten: de chauffeur brengt jou van A naar B en keert daarna weer terug.

Onderweg kun je stoppen voor foto's en de lunch. In overleg bepaal je de vertrektijd. Neem met onze specialist van te voren de route door, zodat de chauffeur weet wat je van hem verwacht. Inbegrepen zijn alle bijkomende kosten, zoals de benzine, tolwegen en het onderhoud aan de auto. Dit geldt ook voor de maaltijden en eventuele overnachtingen van de chauffeur.

Hoewel hij de route en omgeving op zijn duimpje kent; de chauffeur is geen gids. In sommige gevallen spreekt hij een beetje Engels. Mocht je door een Engelssprekende gids begeleid willen worden, dan regelen we dat met alle plezier voor je.

Bus en trein

Tussen de grote steden kun je gebruik maken van de trein en de openbare bus. Polen heeft, zeker in de grote steden, een goed ontwikkeld openbaar vervoer netwerk. Buiten dit netwerk kun je gebruik maken van de huurauto, een auto met chauffeur voor een deel van je reis, of voor losse trajecten. Onze specialisten werken je reis op maat uit.

Aanvullend kunnen we het vervoer tussen je hotel en het treinstation of de busterminal voor je regelen. Dat doen we sowieso al bij de luchthavens. Zo weet je zeker dat je precies op tijd op de juiste plek aankomt. Met name in steden die je nog niet zo goed kent geeft dat wel een prettig gevoel.